slim TV – Sony 2017

Även om Sony XBR-55X900A 4K Ultra HD-TV har en widescreen 55-tums skärm, är det bara 2,6 inches tjock. Denna tunna TV väger också 52 pounds, står 48,7 inches tall och mäter 29,3 inches bred.

Denna Sony TV har fyra HDMI och tre USB 2.0-portar. Två av HDMI-portar är också MHL-kompatibel. Andra ingångs- och utgångsportar inkluderar digital ljudutgång, analog ljudingång, komponentvideo, ingång för sammansatt video, hörlursutgång och Ethernet-port. Den platt-TV sitter på en elegant, peg-stil monter som bara väger 1,5 pounds. Den har också ett par 10-watt, nedåtriktade högtalare samt en separat subwoofer ljudutgången. Högtalarna ger 5.1-kanals ljud, erbjuder sex ljudlägen och komma med Dolby Digital förbättringar, ovanligt för en sådan tunn TV med en smal ram.

Sony XBR-55X900A är bara så tunn som den är eftersom den använder kantupplyst LED-belysning för sin LCD-panelen. Edge-lit skärmar inte bara producerar smal LED-TV, men de är också energieffektiva. För att hålla skärmen jämnt upplyst, tillade Sony ram ljusreglering till det. Med sin 4K upplösning, kan bilderna ser fyra gånger skarpare på Sony XBR-55X900A än de gör på 1080p TV. Detta LED LCD 4K display har också ett bildförhållande på 16: 9 och en 178-graders betraktningsvinkel. Även om detta TV lätt upp skalor HD-video till 4K upplösning, några av dess uppspelningsfunktioner, såsom hud naturalizer och panorama, topp vid 2K upplösning. Dessutom har det en naturlig uppdateringsfrekvens på 120 Hz och kan kortfattat steget upp till 240Hz för att producera verklighetstrogen rörelse klarhet för sportsändningar och actionfilmer.

Du kan driva multimedieinnehåll till Sony XBR-55X900A display via USB och HDMI-portar och även via Wi-Fi och trådbunden Ethernet-anslutning. Denna ultra-HD-TV stöder Miracast skärmen spegling och Skype. Det körs en smart TV-plattform baserad på Sony Entertainment Network, och därför strömmar spel från Playstation-konsoler. Den levereras med Opera webbläsare och du kan strömma 4K innehåll direkt till TV: n från Netflix och Amazon Instant Video. Sony XBR-55X900A stödjer även andra internetstreamingtjänster och även driver Opera appar.

Sonys XBR-55X900A är en ultratunn-bezel TV med mycket få brister. I sin tunna ram det packar en 4K kantupplyst LED LCD-display, två hög effekt högtalare, fyra HDMI-portar och tre USB-portar. Men saknar 3D videouppspelning, och dess TV genomförande smart är rudimentär i bästa fall.