småföretag lån – CapitalSpring 2017

CapitalSpring är en icke-bank långivare som ger småföretag lån till företag såsom hotell och restauranger. CapitalSpring är en PLP-drog långivare av Small Business Association och är en av 14 andra långivare än banker licensierade av SBA. CapitalSpring är baserat i Dallas, Texas, men har tillstånd att verka i varje stat utom Nevada och Arizona.

Sammanfattning

CapitalSpring utmärker sig genom att ha den högsta minimibelopp för ett litet företag lån av alla de produkter vi granskat. Den minsta lånebeloppet erbjuder är $ 500.000, vilket är betydligt högre än någon annan långivare vi ses. Detta kan vara svårt för små företag som söker finansiering i mindre mängder. CapitalSprings erbjuder mindre lån på $ 250.000 för vissa projekt, som franchising eller expansioner.

Detta småföretag långivare inte gradera bra att ha minimala avgifter. Av alla långivare vi granskat, är det enda som inte har några avslutande kostnader. CapitalSpring förpackningsavgift är över två tusen dollar, och du kan räkna med att betala en garantiavgift på den del av lånet som SBA garantier som är gemensam för alla SBA-stödda lån till små företag.

CapitalSpring rankas i mitten av förpackningen för sin ansökningsprocessen. Tiden godkännande inkluderar förhandsgodkännande inom fem dagar och upp till fyra veckor för fullständig godkännande. Den tid det tar att få dina pengar varierar, men den vanliga väntetiden är ungefär en månad. Denna väntetid faller i genomsnitt sortiment för alla långivare vi granskat. Medel är spridda i en klumpsumma.

Av alla granskade långivare, CapitalSprings hade minst användbar webbplats. Sajten erbjuder lite i vägen för utbildningsresurser för att lära dig om småföretag lån eller hur man kvalificera sig för en. Det erbjuder inte en miniräknare eller en del frågor för att underlätta ditt beslutsfattande. Antalet på CapitalSpring hemsida leder till dess New York-kontor, som sedan kommer att leda dig till Dallas kontoret.

Kontaktformuläret är förmodligen din bästa insats för att få mer information. Kundservice laget svarade oss omedelbart efter att ha fyllt i formuläret och försett oss med omfattande information. Om du är intresserad av att lära mer om lån CapitalSpring erbjudanden, kan detta vara den bästa vägen att gå.

CapitalSpring är ett bra alternativ för ett företag som söker en större lån. Det visar ett särskilt intresse för företag som vill växa eller franchisen och så kan vara ett alternativ värt att undersöka om ditt företag är intresserade av dessa alternativ. Online information om tjänsten är knapphändig, så kontakta dem direkt är det bästa alternativet för att få mer information.