småföretag lån – Ridgestone Bank 2017

Ridgestone bank är en Illinois-baserade bank som specialiserat sig på små företag lån. Det har varit i drift sedan 1995 och ger hela landet. Ridgestone är en föredragen långivare i SBA och är den sjunde största småföretag långivare i USA

Sammanfattning

Om du är en småföretagare som vill expandera och behöver ett lån för rörelsekapital eller ny utrustning kan Ridgestone vara ett bra alternativ för dig. Den minsta lånebeloppet erbjuder är $ 350.000, med lån mängder varierande upp till $ 5 miljoner. Med ett lån minimum denna höga, kan det inte vara ett bra alternativ för små företag som söker mindre företag lån.

Ridgestone kräver att du har en solid affärsplan på plats samt ekonomiska prognoser för din verksamhet. Handpenningen på ditt lån kan variera från 10% till 25%, vilket är en av de mindre intervall för långivarna vi granskat. Även om mängden av handpenningen kan variera beroende på företag kassaflöde. Ridgestone små företagslån är flexibla och alla betalningar kan minskas om det behövs. Det finns ingen förskottsbetalning straff för sina lån.

Utöver ordinarie avgifter, såsom lånegarantier avgift och stänga kostnader, Ridgestone Bank kräver också en ansökningsavgift på $ 2500. Företag som har immateriella tillgångar kan också åläggas att betala för en företagsvärdering som kan kosta upp till $ 3000. Dessa avgifter var bland de högsta av långivarna vi granskat.

Ridgestone hade den längsta väntetiden för godkännande av långivarna vi tillfrågade, med en genomsnittlig väntetid på 75 till 100 dagar. Motiverade låntagare kan ha möjlighet att få sin ansökan genom snabbare, men om du behöver pengar snabbt, kanske Ridgestone inte vara det bästa alternativet. Den tid det tar för att dispensera de medel kan variera också.

På webbplatsen finns några detaljer om Ridgestone lån, inte heller erbjuda dig möjligheten att ansöka online. Den enda information om småföretag lån är standardavgifter från SBA. Webbplatsen gör erbjuder några användbara lån räknare och utbildningsvideor. På webbplatsen kan du också hitta vittnesmål och framgångshistorier från företag som fick sina små företag lån genom Ridgestone Bank.

För mer information, är det bäst att kontakta Ridgestone direkt. Representanterna svarade snabbt på våra förfrågningar och försett oss med information som är frånvarande från webbplatsen.

Med en lång väntan för godkännande och höga minimilånebelopp, kan Ridgestone Bank vara bäst för ett etablerat företag som vill expandera eller köpa ny utrustning.