smarta kök – Escali, 2017

Escali tillverkar en rad skalor för konsumenter och proffs. Deras Smart app samverkar med flera av dessa enheter för att mäta och spåra data hälsa och nutrition. Dess Smart köksvåg är deras första inträde i den smarta köksmarknaden. Skalan samverkar med appen via Bluetooth eller trådlös anslutning för att hjälpa dig att spåra kalorier och hålla en detaljerad mattidskrift nästan omedelbart.

Om du försöker gå ner i vikt eller bara vill att noga följa näringsinnehåll och kaloriintaget av din kost, är denna skala för att göra denna process så automatiserat som möjligt. Det kan fungera tillsammans med Escali s badrumsvåg att följa utvecklingen i vikt, men det fungerar också som en fristående produkt för att mäta och samla in data om dina måltider. Appen finns tillgänglig som en nedladdning i både Apple iOS och Google Play butiker.

Escali har indexerat 8000 olika livsmedel och ingredienser i appen så att du kan bryta ner näringsinnehållet i nästan alla livsmedel i vikt. Din digitala mat dagbok spårar upp till 35 olika näringsämnen för allt vägde på skalan. En praktisk funktion i appen är att den har en manuell inmatning alternativ, så att du kan lägga till livsmedel till din journal medan du äta ute. Även om du inte aktivt spårar kalorier, titta på närings analys av den mat du äter, inklusive övergripande gram fett och fibrer och näringssammansättning, kan vara praktiskt för den som vill upprätthålla en hälsosam livsstil.

Appen kan konvertera vikter åtgärder, så att du kan mäta, till exempel, likvärdigheten något matskedar eller koppar. Vågen har en vikt kapacitet på 11 pounds, så du kan även väga stora köttbitar eller andra stora portioner. Den släta glasytan ligger över det digitala gränssnittet är utformat för enkelt underhåll efter användning.

Detta är en av få smarta köksvåg på marknaden. Escali producerar skalor för professionella laboratoriemiljöer. Denna skala kan användas utan appen som standard köksvåg. En inbäddad timer kan också vara ett bra komplement till din meny förberedelse. Denna skala erbjuder en bekväm metod för gleaning skarpa insikter om din kost.

Denna skala, med dess inbyggda smarta köks kapacitet, skulle kunna vara en dieter idealiskt verktyg, och det kan också hjälpa någon näring entusiast få mer insyn i hans eller hennes kost. Appen kan användas på distans för att spåra ditt matintag samt ange födointag när du är på språng. Denna skala är en måttlig investering och syftar till att främja en hälsosam livsstil.