smartphone extern lagring – My Passport Wireless, 2017

My Passport Wireless ger extern lagringsenhet för smartphone och mycket mer. Denna mångsidiga enhet kan ansluta trådlöst till din Mac, PC, surfplatta och smartphone så att du enkelt kan dela filer och strömma media. Den har även en SD-kortplats så att du kan ladda upp filer direkt från ett SD-kort. Alla dessa funktioner finns i en extremt liten och lätt paket och det lagrar en stor mängd data -Upp till 1TB. Ansluta flera enheter med inga kablar för att säkerhetskopiera, överföra och strömma filer. Denna enhet drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri.

My Passport Wireless är en extern lagringsenhet för iPhone och Android. Du kan använda den för att ansluta trådlöst med upp till 8 enheter samtidigt. Denna enhet fungerar som Network Attached Storage där filer kan delas mellan hela ditt hushåll. Använd detta som en Wi-Fi-nav för att dela en Internet-anslutning mellan flera enheter. Även när du inte är ansluten till Internet, kan du ansluta till andra enheter och dela filer med lätthet.

Enheten kommer i ett mycket litet paket. Den mäter cirka 5,0 x 3,3 x 1,1 inches i storlek. My Passport Wireless är bra för resor. Du kan överföra bilder från din smartphone till strävan att göra mer utrymme utan att behöva ta med en bärbar dator. Om du föredrar att använda en DSLR att ta bilder, kan du ladda upp dina bilder till enheten genom att sätta in kamerans SD-kort direkt i enheten där den automatiskt kommer att ladda upp dina bildfiler till enheten.

Använd Western Digital My Cloud smartphone app för att ladda upp dina filer till din My Passport Trådlös eller till molnet med hjälp av din Dropbox, Google Drive eller OneDrive konto. Med appen kan du få tillgång till mediefiler eller dokument med hjälp av din mobila enhet. Du kan snabbt överföra data med USB 3.0-anslutning. Istället för att ta upp värdefullt utrymme på din telefon, kan du ta ditt musikbibliotek vart du än går. Om du vill använda den för att titta på HD-video, kan du strömma till 4 filmer samtidigt, inklusive DLNA / UPnP-enheter såsom smarta TV-apparater, mediaspelare och konsoler.

My Passport Wireless säkrar dina filer med Wi-Fi-lösenordsskydd för varje fil du sparar. Lås USB åtkomst med disklåsfunktionen ligger i enhetens intuitiva instrumentbrädan.

För sin mångsidighet, liten storlek och intuitiv app, är My Passport Wireless ett bra sätt att lagra, överföra och strömma dina filer till och från din Apple eller Android smartphone och andra enheter. Denna enhet är bra att titta på om du är en elektronik avancerad användare som vill hålla sina filer tillgängliga överallt eller en resenär som älskar att ta bilder och hålla kontakten.