smörgåsgrillar – IMUSA Stora Panini Press 2017

Den IMUSA Stora Panini Press är just det – stor. Med 120 kvadrat inches av matlagning utrymme, är detta den största matlagningsytan av varje smörgås maker vi ses. Rostfritt stål enhet inkluderar två icke-stick matlagning områden med plana ytor som verkligen non-stick. Vi hade inga problem att ta bort alla sandwich, panini eller ens några spillts ost från den under våra tester.

Sammanfattning

Eftersom detta smörgåsgrillen saknar räfflade grillar på en sann panini maker, kommer du inte få dessa attraktiva ränder på din mat och det kommer att smaka som något tillagas på en spishäll, inte en grill.

Under våra tester När man gör en grillad ost smörgås, resultatet smakade bra, men smörgås var krossade alltför platt. Vi hade samma erfarenheter som gör en kalkon, ost och pestosås panini. Än en gång, maten var god, men tillplattad alltför mycket från övertryck.

Denna smörgåsgrillen klarat ganska bra under ett test med vitt bröd skivor som sida vid sida över hela värmeytan. Detta var att testa hur jämnt brödet skulle brun, och skivorna rostat snyggt, trots att temperaturen av den övre delen av anordningen mätt 191 grader, medan den nedre var 170 grader.

Med hjälp av denna Panini maker är lätt. Det börjar värma så fort du kopplar in den, och en röd indikatorlampa tänds när enheten värms upp. En grön indikatorlampor låter dig veta när grillytor är redo att rosta bröd. Tyvärr får man inte inställningar temperaturkontroll, så du kan behöva experimentera innan du lära dig att göra livsmedel precis som du vill ha dem.

Denna smörgåsgrillen öppnas med ett gångjärn som går till en 90-graders vinkel, så det är lätt att placera mat inne, och få ut det är förvånansvärt lätt på grund av den icke-stick yta. Du kan också justera höjdinställningar, vilket gör det möjligt att göra tjocka eller tunna smörgåsar.

Maskinen inte öppnas helt, så att du kan inte använda den som en bänkskiva smörgåsgrillen med två bakytor. Du får inte heller får en flytande gångjärn, så att locket inte sväva ovanför livsmedel, som är en stor funktion som finns i de bästa panini beslutsfattare för sådana saker som öppna belagd smörgåsar.

Ett betydande problem med denna panini press är att det blir varm på utsidan av maskinen och även på kanten av den i övrigt värmebeständigt handtag. När vi testade det, handtagets kant var så varm att vi blev bränd ett par gånger, så tydligt detta är ett kök apparat att använda med stor omsorg. Barn bör inte tillåtas att använda det eller vara för nära den.

Även om detta är en stor smörgåsgrillen, kan du förvara den upprätt, vilket är användbart i nästan varje kök eftersom lagringsutrymme så ofta är begränsat. Du får inte en sladd wrap förmåga att lagra 39-tums elsladd. Hällen är lätt att rengöra; Det tog oss om en och en halv minut i våra tester att rengöra den för hand. Detta är inte en diskmaskin-säker apparaten så en non-stick yta är viktigt.

Du kan göra några smak men mycket platta smörgåsar och panini liknande livsmedel med denna enhet, men det är verkligen inte fungerar som en riktig panini maker. Det är lätt att använda, rena och lagra, men våra praktiska test avslöjade en del problem. Smält ost flödade på utsidan av smörgåsgrillen, och kanten på handtaget kan blev skållning varm under tillagningen.