smörgåsgrillar – Proctor-Silex Sandwich Maker 2017

Även om du har ett litet kök och en stram budget, kan den kompakta och utrymmesbesparande Proctor Silex Sandwich Maker sig några läckra smörgåsar på kort tid. Denna smörgås maker inte tar upp för mycket plats på bänken eller i ditt skåp när du är klar, och det är prisvärt, så det kommer inte att buckla din plånbok.

Sammanfattning

Denna praktiska enhet är enkel att använda. Till skillnad från traditionella panini beslutsfattare får du en enda platt grillning område som ger jämn rostning för ytan på varje brödskiva. När denna smörgås maker är på, vet du, eftersom ett gult ljus visas. När temperaturen når en lämplig matlagning nivå, knäpper en grön indikatorlampa på så att du vet att det är dags att sätta mat på plats. Lampan tänds och släcks under processen matlagning, vilket är normalt.

Detta är en ganska liten smörgåsgrillen, med en matlagning yta på totalt 77 kvadrat inches. Med denna storlek, kan du bara göra två standardstora smörgåsar på en gång. Om du använder bröd som är ännu bara lite större än vanligt, måste du göra smörgåsar en i taget.

Även om du kan göra en fin smak panini med denna köksmaskin, en sak är det som saknas är en äkta grillytan. Det har inte de räfflade grillmönster visas på panini beslutsfattare, så ditt resultat inte kommer att skryta attraktiva ränder som finns på vanliga paninis.

I våra tester av denna smörgås maker, en panini görs med bröd, kalkon, ost och en pestosås visade sig fint så långt som smak, men estetik var en annan historia. Det såg avgjort som en vanlig sandwich, i stället för en panini.

Vårt test för att göra en grillad ost producerat en något ovanlig smörgås som hade en jämnt rostat bit bröd på toppen, även om rost var lite ljus. Botten skiva också var jämnt rostat, men det var lite brun. Även om detta smakade bra, det var lite klibbig få ostliknande smörgås från ytan.

När vi har utfört vår temperatur tester, placerade vi vitt bröd skivor över hela matlagningsytan från en kant av detta smörgåsgrillen till en annan, och detta gett utmärkta resultat. Vi hittade även bryning på varje brödskiva. Den översta nivån i pressen var 225 grader, medan den nedre var 195 grader.

Denna smörgås maker har en nonstick yta, så rengöring är lätt. Du kan bara torka bort det eller tvätta bort det, och vi fann det tog något mindre än två minuter att rengöra. Efter det kan du stänga smörgåsgrillen, anställa en klämma lås på handtaget för att hålla den stängd, och förvara den upprätt. Den levereras med en praktisk sladd wrap funktion i ryggen så att 24-tums sladden inte är i vägen eller ta upp extra utrymme. Denna smörgåsgrillen är också utrustad med en värmetålig handtag, och det är trevligt att veta att utsidan av apparaten förblir svalt, för säkerhets skull.

Budgeten vänliga Proctor Silex Sandwich Maker erbjuder även rost och är lätt att rengöra och förvara. Dess lilla hällen gör den idealisk för en- eller två-enpersonshushåll, och det kan förvaras stående. Men gör det inte äkta paninis.