snökonen maskiner – Benchmark 2017

Benchmark Snowbank Snow Cone Machine producerar stora mängder rakat isen, upp till 500 pounds av is per timme. Det kommer också med en valfri vagn. Denna snö kon maskin erbjuder flera funktioner speciellt för användning i kommersiella miljöer.

Isen skåp mäter 16 inches med 16 inches. Snökanonen, inklusive skåpet, mäter 24 inches tall. Utan last av is, väger knappt 50 pounds. Den valfria vagn gör det lättare att flytta ismaskin runt, särskilt på fester eller offentliga tillställningar. Maskinen visar tecken och logotyper över både skåpet och vagnen, så att du kan annonsera överallt. Denna snö kon Maskinen använder tonade glasskivor för att skydda rakad is mot solens värme. Isen rännan och tryck är tillverkade av gjuten aluminium och serviceluckan är gjord av polykarbonat.

Aluminium ränna på toppen av snökanonen ger dig tillräckligt med utrymme för att mata is med hjälp av en stor påse med is. Detta gör det lätt att fylla hela dagen. Snön kon Maskinen använder en 635-watts motor, monterad på toppen av enheten, för att krossa isen. De inre bladen snurra med en hastighet av 1700 varv per minut, fragmentering isen snabbt även när det trycks genom i stora mängder.

Snön kon tillverkare har en lutande bas i skåpet som hjälper till med sanering. När isen smälter, en enda avtappningspluggen tillåter vattnet rinna snabbt. Detta snabbar upp dräneringsprocessen och gör det lätt att skölja ur maskinen vid slutet av slutet av en produktiv dag.

Du hittar rakning kontroller nära toppen av enheten. Där kan du justera rakade ismaskin tjocklek inställningar. Detta gör det möjligt att välja mellan fin- och grov is bitar. Större is bitar kan ta längre tid att smälta, vilket gör det möjligt att hålla vissa is inuti enheten för korta perioder mellan kunder. Du kan också använda detta som en krossad is maskin för eftermiddagen förfriskningar. Denna maskin kommer inte med en kopp hållaren.

Benchmark Snowbank Snow Cone Machine tjänar kommersiella kvantiteter av rakat isen, och det kommer med flera funktioner för att hjälpa till med måttliga till höga produktionsvolymer. Förutom en valfri vagn, erbjuder denna enhet en inbyggd display och en tjocklek inställning kan du justera baserat på din målgrupp.