snökonen maskiner – Nostalgia Electrics 2017

Den Nostalgia Electrics Retro Series Snow Cone Maker har en retrodesign med röda-vita höjdpunkter över hela kroppen. Den levereras med återanvändbara konformade koppar och en enkel bänkskiva design. Detta hem snökonen maskinen gör tillräckligt is för flera koner.

Denna enhet levereras med en extra stor is behållare. När isen är rakat, tillräckligt krossad is lagrar maskinen snö upp till 20 koner. Varje kon tjänar cirka 8 uns av rakat is, så att du kan fylla maskinen en gång och ha tillräckligt med snö för alla på en fest. När du vill ha mer, kan du lägga till extra is genom toppen av enheten för att starta processen. Snön kon maskin krossar vanliga isbitar och bildar snön på några minuter.

Enheten själv inte ta upp en hel del köksbänk utrymme. Snökanonen mäter omkring 14 inches hög och 11 inches bred. Det tar upp lite mer utrymme än en kaffebryggare, men färgstark design innebär ett visst mått av nostalgi också. Gjord för att likna de gamla kommersiella modeller, denna snö kon Maskinen har en röd topp och botten med vita accenter. Eftersom det skulle vara för liten för många moderna malt butiker, den kompakta storleken gör den bättre lämpad för hemmabruk.

Detta rakning ismaskin använder blad av rostfritt stål för att krossa isbitar. Den högkvalitativa blad säkerställer att enheten skapar fluffiga, snö-liknande nedskärningar. Du kan starta snökanonen med en enkel vridning av locket, och knivarna börjar mala omedelbart. De kör fort, hacka och fluffa isen innan du trycker in den genomskinliga behållaren nedan.

Liksom de flesta snökonen maskiner behöver detta ett vattentätt underlag där den kan köras. Smältande is orsakar vattenpölar för att bilda runt enheten, så det hjälper att ha en handduk till hands för sanering. Tillverkaren rekommenderar att man använder endast en torr trasa för att rengöra insidan av snökonen maskinen efter användning, vilket gör det svårare att rengöra än en enhet du kan släppa i en diskmaskin.

Den Nostalgia Electrics Retro Series Snow Cone Maker kommer med en elegant röd-vit design. Det tjänar upp till 20 koner värde av snö i en enda reservoar, men det kräver extra försiktighet vid rengöring. Den kompakta storleken och hållbara blad gör det ett lämpligt val för hemmabruk.