sociala medier marknadsföring – Ignite, 2017

Ignite Social Media skryter med sociala mediekampanjer och föreställningar som arbetar, och bevis för att backa upp det. Fallstudierna på sin webbplats gör det möjligt att se fördelarna med att arbeta med detta sociala medier marknadsföring. En av de bättre egenskaperna hos sin webbplats är den aktiva blogg som det ofta uppdaterar, vara aktiv i att du vet vad som händer på internet. Den omfattande forskning och analys för att säkerställa din kampanj fungerar ger antända en konkurrensfördel och Top Ten omdömen om Silver Award för sociala medier marknadsföring.

Profil Creation & Management

Tänd marknader din verksamhet på alla plattformar av sociala medier. Distribution och strategi är nyckeln till Ignite, som riktar vissa regioner för ditt varumärke. Som en del av forskningsstadiet, antända sociala medier hjälper dig att identifiera din målgrupp och genomföra SEO forskning för att du har de bästa sökord som ska användas i din PR-innehåll.

Denna sociala medier branding tjänsten bidrar till att öka medvetenheten om någon produkt som du vill ge din publik, men det är inriktat på kvalificerad trafik, och se till att du ritar den bästa demografiska till ditt varumärke. Ignite genererar också bakåtlänkar till din webbplats och förbättrar resultat för sökmotorn.

Medan Ignite inte skapa sociala medier profiler för dig, kan det bidra till att skapa och hantera innehållet som främjas. Detta är en av de få sociala medier marknadsföring företag som hjälper dig att skriva innehåll och producera video.

Antända övervakar de kanaler du postar på; hanterar ditt sociala identitet; och analyserar vad som händer, där trafiken kommer ifrån och vad folk säger om ditt företag. Kampanjen analytics Ignite ger är stora och fyllda med detaljer. Dina rapporter omfattar kanalanalys och övervaka sociala nämner på profilerna. Skulle du vill skapa kundforum, kan Ignite följa och rapportera om dem också.

Som en del av rapporteringsprocessen, tyder detta sociala medieföretag också olika sätt att bättre marknadsföra ditt företag om någon av rapporterna visar en möjlighet gap. Det ger också en ROI rapport så att du kan se hur effektiv kampanjen är jämfört med din investering i Ignite tjänster.

Performance Monitoring & Reports

Du har en egen dedikerad account manager som kan ge dig uppdateringar om kampanjen – vanligtvis varje vecka. Ignite inte utbilda dig eller dina anställda på sociala medier marknadsföring, men om det är något du vill veta, kan du ringa eller e-post för en konsultation. Du kan också konsultera online blogg för insikter och nyheter utöver standardinformationen du hittar på webbplatsen.

Ignite sociala medier har hjälpt företag uppnå sina sociala medier mål under ganska lång tid. Tjänsterna är dyra, och du och ditt team inte få utbildning, men du kan få frekventa uppdateringar, se vad som driver eller stoppa trafik, och utvärdera om dina sociala kampanjer medier marknadsföring uppfyller dina intäkter mål.

Hjälp och support

Sammanfattning