sociala medier övervakning – Brandwatch 2017

Brandwatch övervakning sociala medier programvara undersöker data från miljontals källor, från sociala nätverk som Facebook, Twitter och YouTube, till nyheter, bloggar och även recensioner. Därför kan det leverera en stor mängd data för analys. Dess omfattande filter och anpassningsbara rapporter gör att data lätt att analysera och komma till användning för marknadsföringskampanjer, produkt forskning och reputation management. Det är särskilt bra för myndigheter eller företag med flera användare med olika behov.

Sammanfattning

Denna programvara tjänsten lyssnar på de stora sociala medier nätverk och övervakar 27 språk för dina sökord, som produkter, företagsnamn eller namnen på dina konkurrenter. Den lyssnar även till bloggar, nyheter, forum och även recensioner. Det har omfattande filter för att sålla ut spam och onödiga meddelanden, och kan förstå slang, som hjälper till att identifiera detaljer eller känslor.

Det ser bortom de vanliga demografi att inkludera yrke och uttalade intressen, och kan identifiera potentiella kunder eller potentiella köpare. Naturligtvis undersöker den känslan – positiva, negativa eller neutrala känslor – och har en noggrannhet på cirka 70 procent, vilket är typiskt för sociala medier övervakning programvara.

Du kan programmera programvara för att söka efter specifika termer. Du kan bara titta på tweets om ett visst ämne under en viss tidsperiod, men du kan också begränsa den till bara tweets från exempelvis manliga affischer med 5.000 anhängare som har skrivit åtminstone 600 gånger. En annan användbar funktion som erbjuds av detta program är en konsekvensanalys. Brandwatch har utvecklat sina egna algoritmer baserade på bredd räckhåll, inverkan av författaren, gillar och aktier att bedöma effekten av en viss tjänst. Detta kan berätta vilka tjänster förtjänar mer uppmärksamhet.

Dessa filter komma till hands eftersom du kan ställa in flera instrumentpaneler för olika användare och anpassa sina söktermer därefter. Programvaran stöder också obegränsat antal användare; vissa tjänster begränsa användarna. Som ett resultat, byråer hitta Brand24 programvara är mer kostnadseffektivt för dem. Denna programvara är också prissatta väl för medelstora och stora företag.

Tyvärr har detta program inte komma med sociala medier engagemang verktyg som låter dig lägga svar direkt från instrumentpanelen. Men det integreras med Hootsuite och Spredfast så att du kan använda sina uppgifter i dessa tillämpningar. Application Programming Interface vidare kan du integrera Brandwatch data till andra affärsapplikationer samt, vilket betyder att den kan informera alla nivåer av din verksamhet, inte bara marknadsföring.

Om du har ett företag behöver djupa insikter i vad som sägs om dig, dina produkter eller ditt företag kan Brandwatch sociala medier övervakningssystem ger dig omfattande men fokuserad marknadsundersökningar. Dess förmåga att skapa flera instrumentpaneler och stödja ett obegränsat antal användare gör det till ett bra val för byråer som gör övervakning och analys för flera klienter, liksom.