sökmarknadsföring – Kund Magnetism

Kunden Magnetism är en Virginia-baserade sökmarknadsföring företag som specialiserat sig på små och medelstora företag. Detta är en av endast ett fåtal företag på vår lineup som betonar resurser för små företag som söker lokala kunder via Internet.

Sammanfattning

Kunden Magnetism hemsida belyser flera olika tjänster för marknadsföring via sökmotorer, inklusive webbplats redesign, SEO, PPC, länk byggnad, sociala medier marknadsföring, mobil marknadsföring, reputation management och lokal reklam. Vi vill att hemsidan definierar kortfattat varje tjänst i klartext, eftersom företaget catering till småföretagare som kan ha liten eller ingen förståelse för marknadsföring via sökmotorer.

Webbplatsen bryter ner varje av tjänsterna i sitt eget avsnitt, men en standard SEM strategi innehåller flera olika metoder och över tiden minskat ner till vad vägar tillhandahåller de bästa resultaten. Liksom andra företag, Customer Magnetism börjar sin process med en genomgång av din webbplats innehåll och alla dina aktuella online marknadsföringsstrategier. Därifrån rekommenderar företaget en rad åtgärder för att öka din synlighet online och förbättra dina Google-betyg. Om du behöver hjälp med att förbättra en dålig online rykte, kan kunden Magnetism hjälpa till med det också. För företagare (särskilt småföretagare) som inte vet hur du kommer igång med marknadsföring på nätet, kan kunden Magnetism rekommendera en omfattande uppsättning strategier som skall genomföras på en gång. Som kampanjen fortskrider, kommer företaget att identifiera de tekniker som får dig de bästa resultaten och råda dig att flytta din annonsbudget mer till dessa områden.

Kunden Magnetism har en solid online rykte och har varit i branschen i mer än 10 år. På hemsidan finns flera vittnesmål men ingen kundlista. Vittnesmål identifieras av företaget, men vi kände inte igen någon av de varumärken. Vi såg inte detta som negativa, men eftersom det kan bara tyda på att företaget arbetar oftast med lokala företag.

Som tidigare nämnts, vi vill att denna webbplats ger vanligt språk förklaringar av dess stora tjänster. Många av sökmarknadsföring företag där ute har webbplatser som verkar vara skriven för andra specialister inom området, med komplicerade och jargong drabbade förklaringar av de olika teknikerna. Det verkar vara en svår balansgång för att ge tillräckligt med förklaring av de tekniker som utan att vara vare sig nedlåtande eller alltför tekniskt, och vi tror att kunden Magnetism webbplats gör ett bra jobb med att hitta den balansen. Som sagt, beskrivningarna är alltför generella och inte svara på frågor om hur processen faktiskt innebär.

Kunden Magnetism blogg har artiklar om olika ämnen, bland annat funktioner för specifika företag. Det framstår mer som en marknadsföring nyheter sökmotor blogg än som en uppsättning pedagogiska artiklar för att hjälpa allmänheten att bättre förstå sökmarknadsföring praxis.

Kund Magnetism ger kundsupport via telefon eller e-post, och som med alla företag på vår lineup du kan begära en första webbplats analys och SEM förslag via hemsidan.

Kunden Magnetism gör ett bra jobb med att marknadsföra sig till småföretag med en välskriven hemsida. Företaget erbjuder inte varje enskild tjänst på vår lista, men alla stora tjänster är representerade. Kunden Magnetism är vår favorit val för små företag som vill hitta lokala kunder på nätet, och webbplatsen är bra att företagare som inte förstår mycket om hur SEM fungerar.