sol-ljus – Gama Sonic Solar Lights 2017 – Top Tens

Den Gama Sonic Barn Outdoor Wall skans är sol utomhusbelysning med en kropp gjuten av rostskyddsmedel aluminium och en elegant matt brun yta för att matcha många yttre dekorer. Eftersom det monteras på en vägg, tar upp något utrymme och kan ge behövs belysning för mörka områden runt ett hem, garage eller lada.

En viktig funktion för att leta efter i utomhus sol belysning är hur länge ljuset fungerar innan den måste ha batteriet bytas ut. Denna utomhus solljus håller ett område väl upplyst, kan ladda upp till 1000 gånger och har ett utbytbart batteri. Denna sol ljus kommer att fungera under lång tid innan det måste ett nytt batteri. Dessutom kan detta ljus spara pengar på lång sikt, till skillnad från många solens ljus med engångsbatterier som ofta måste bytas ut.

Den 9,5 tum (w) x 12 tum (l) x 12 tum (d) x 10 tum (h) sol ljus väger 4,5 pounds och har en matt finish och härdat glas kupol som brytningar dess svanhals design. Glaskupolen har en något antik bubblade utseende som passar väl in i utformningen av lampan. Batteriet som driver ljuset är litiumjon medan en 8-fot sladd ger dig fler alternativ om var att placera solpanelen så att den kan få den mest ljus under dagen.

Denna väggmonterade sol armaturen är utrustad med sex lysdioder i ljust vitt. Den producerar 100 lumen, vilket är tillräckligt ljus för att lysa upp ett stort område. Solpanelen har extra skydd med en 0,50-tums bit av härdat glas som täcker det och mäter en stor 7 inches (w) x 0,50 inches (d) x 7 inches (h). När fulladdat, kommer ljuset att stanna på för en fullständig åtta timmar börjar vid solnedgången.

Den Gama Sonic Barn Outdoor Wall skans är en svanhals sol armatur som ger extra belysning där du behöver det. Det monteras på en vägg i ditt hem, garage, lada eller lagerbyggnad för att ge säkerhet och lätt att arbeta med när det är mörkt. Solens ljus lyser för en fullständig åtta timmar after dark och laddar under dagen.