sol-ljus – Luceplan Solar, 2017

Luceplan Solar Bud utomhus solens ljus görs i Italien med en snygg design och finns i en uppsättning av tre. Användbar längs vägar, gångbanor, trädgårdar eller pool områden, ger dessa lampor behövs belysning för mörka områden och inte kräver tillsats av ledningar.

Denna uppsättning av sol-ljus är tillverkad av en aluminium inlägg med en solpanel på toppen som laddar under dagen och lyser upp när det blir mörkt. De tre lamporna i denna uppsättning kan användas i närheten av dörröppningar, vägar, trädgårdsområden och uppfarter.

Denna sol utomhusbelysning mäter 6 tum över i toppen och har en höjd av 15 inches. En solcell som drivs av uppladdningsbara batterier av nickel-kadmium kräver endast fem timmar av dagsljus för att ladda. Runtime från solnedgång genomsnitt mellan 13 timmar och 15 timmar i motsats till många andra solens ljus som bor på bara några timmar, så att du vet att dessa områden förblir väl tänd tills nästa morgon.

Utformningen av en utomhus sol ljus är en viktig faktor eftersom du placera den på en öppen plats där det är föremål för väderförhållanden, inklusive heta sol och regn. Funktioner som gör det motståndskraftigt mot väder och skydda den från blekning kan göra skillnad i om det är funktionsdugliga för år eller bara en kort tid. Ett trevligt inslag i denna sol utomhusbelysning är att toppen av lampor som huserar LED-lampor och solfångare har en UV-resistent material för att förhindra skador från solens strålar. Dessutom har aluminiumkonstruktion och en tät försegling runt toppen förhindrar ingången av fukt.

Solar Bud kommer i en uppsättning av tre solens ljus på inlägg som du kan använda för att belysa områden på din egendom som behöver lite extra ljus på natten. Dessa solens ljus kommer i två storlekar, kräver en kort laddningstid och lagra tillräckligt solenergi för att driva hela natten lång.