solpaneler – Kyocera KD315GX-LPB 2017

Kyocera KD315GX-LPB solpanel är en snygg svart panel, svart ram polykristallina modul som erbjuder en robust sol effektivitet, en användbar garanti och enkelt underhåll. Dessa högkvalitativa och hållbara solpaneler handily vinna vår Top Ten Recensioner Gold Award.

solar Effektivitet

Denna version av Kyocera Solars solpaneler ger en kraftfull 16 procent sol effektivitet för att producera massor av el för ditt hem. Detta är inte den högsta andelen av sol effektivitet för moduler på marknaden, men det är ganska hög. Under den tid din solpaneler med normal användning, bör denna nivå av sol effektivitet leda till att vissa välkomna besparingar när det gäller dina bostäder elektriska räkningar.

Dessa paneler taket genererar maximalt 315 watt, en maximal spänning på 39,8 och en maximal effekt ström på 7,92 ampere. Det finns 80 celler i varje panel.

Du får en tillfredsställande garanti med dessa Kyocera solpaneler. Själva produkten och utförande täcks under de första fem åren du äger dem. Företaget kommer också att förlänga garantin för 10 år lovar en uteffekt på 90 procent av det minsta märkeffekt som du fick höra att du skulle få när systemet först installerades. För 20 år, Kyocera Solar garantin täcker uteffekt på 80 procent av den minsta märkeffekt.

Kyocera tjänstemän avgöra om några rapporterade problem eller krav är i själva verket omfattas av denna garanti. Garantin också görs ogiltigt om panelerna är installerad, flyttas från hemmet som de ursprungligen placerade, om eventuella reparationer görs som inte uppfyller Kyocera specifikationer för sådant arbete, om de släpps ut på någon typ av struktur för som de inte var avsedda och mer.

Dessa välbyggda paneler kan hantera en maximal belastning av påtryckningar från något som snö på taket upp till 113 pounds per kvadratfot, som är en fast maximal belastning och anses allmänt vara standard för branschen. Det kan också tåla en tum hagel blåses av vindar på upp till 51mph. Detta är också typiskt för solpaneler.

Hållbarhet

Dessa solpaneler kan stå upp till iskall temperaturer på 40 minusgrader Fahrenheit och kan hålla ut mot varmt väder toppar upp till 194 grader F. Panelerna är tillverkade av härdat glas och ram av anodiserat aluminium.

Dessa paneler är inte självrengörande i den meningen att det bara tar regnvatten att tvätta bort damm och smuts. Det är dock i allmänhet sant för de flesta solpaneler eftersom även de marknadsförs som självrengörande har instruktioner begravda i sina installationsmanualer rådgivning husägare att använda en mjuk trasa eller svamp för att försiktigt torka medan skölja panelerna med vatten för att göra ett bättre jobb med att få bort eventuella smuts. Ju renare panelerna är, desto mer effektivt kommer de att fungera.

Emellertid de Kyocera KD315GX-LPB solpaneler är ganska lätt att underhålla. Om lager av damm eller andra partiklar från föroreningar sig på dem, kommer panelerna glittra efter en försiktig tvättning med vatten, ett milt vanligt rengöringsmedel och en mjuk trasa. Installationsmanualen för detta märke rekommenderar också att du kontrollerar ledningar och monteringsverktyg en gång om året för att se till att det inte finns några lösa anslutningar och hårdvaran är ordentligt.

Dessa solpaneler har dimensioner av 65,43 inches i längd, 51,97 inches i bredd och ett djup av 1,8 inches. En enda panel väger 60,6 pounds.

Om du stöter på några problem eller hitta att frågor uppstår om dina paneler, kan du kontakta företaget per telefon eller e-post, där du kommer att få hjälp svar från företrädare artig företaget. Kyocera Solar har också en vanliga frågor avsnittet på sin webbplats och en användbar blogg med information. Tyvärr får man inte chatt, vilket skulle vara till hjälp för snabba svar på eventuella problem.

Dessa estetiskt tilltalande solpaneler kommer under årens lopp, minska din elektriska räkningar och kräver att du gör lite i vägen för underhåll och rengöring. Definitivt ta en titt på Kyocera KD315GX-LPB solpaneler om du är på marknaden för en viss solkraft.

Funktioner

Mått

Hjälp och support

Sammanfattning