sömn trackers – LifeTrak, 2017

Den LifeTrak Kärn C210 har en accelerometer, EKG pulsmätare och en givare för sömn spårning och fitness övervakning. Med en pulsgivare, är det mer exakt på sömn spårning än enheter utan en, och det erbjuder omgivande uppgifter avkänning att hålla jämna steg med dig.

En accelerometer tillåter LifeTrak Kärna att spåra rörelse, inklusive tillryggalagd sträcka, åtgärder som vidtagits och brända kalorier. Den inbyggda EKG pulsmätare bidrar också till att beräkna kalorier genom att använda hjärtfrekvensen som en del av ekvationen. Detta ger mer exakta uppgifter än att använda bara en av beräkningarna.

Sömn-spårningsfunktion använder accelerometern, omgivningssensor och pulsmätaren för att spåra dina viktiga data, rörelse, arm hållning och ljus i rummet. Resultatet är en omfattande översikt över din sömn data som beräknar hur länge du sov, hur väl du sov och vilka faktorer som påverkar din sömn. Även om det inte har en andningssensor, vilket bidrar till att förbättra sömnen spårning omgivningssensorn och pulsmätare förbättra kvaliteten på data över bara accelerometern.

EKG-övervakning hjärtfrekvens spårar din puls från 30 till 250 slag per minut, så att du kan räkna ut exakt kalorier. Den LifeTrak Kärn har också en buffertsteg 30 till 50 steg, som den använder för att se till att du faktiskt går före räkning dina steg. Eftersom EKG pulsmätning är inte den mest exakta metoden är det inte det bästa alternativet, men det är ännu mer exakt än att använda en accelerometer på egen hand.

Med en OLED-skärm, kan du blick på LifeTrak Kärna att få helst uppdateringar på din lämplighet för dagen. När synkroniseras med gratis app kan du visa diagram på dina sovvanor, genomsnittliga sömn gånger, fitness och brända kalorier och jämföra dessa data under de senaste veckorna. Men du kan också visa upp till sju dagar data vid en tid på handleden utan att ta ut telefonen.

Flera sensorer för att spåra sömnuppgifterna kan man LifeTrak Kärna att erbjuda exakt sömnspårningsinformation, vilket gör det till ett bra val om du vill hänga med din sömnmönster. Ytterligare funktioner, inklusive träningsresultat, tillryggalagd sträcka och en ljussensor, erbjuder mer funktionalitet, vilket gör LifeTrak Kärna en bra passform för de flesta användare.