SR22 försäkring – Titan, 2017

Om staten har anmält dig eller om du har beställts av domstol för att få ett SR-22 form kan Titan försäkringsbolaget lämna nödvändiga blanketter och ge dig ett intyg. Företaget kräver att du betalar en avgift för att lämna tidningarna. Det är begränsat till den avgift som din statliga avgifter och är normalt $ 25 eller mindre.

Du behöver inte ha en befintlig försäkring genom Titan för att få försäkring och en SR-22 form från bolaget. Detta är något ovanligt i branschen, eftersom de flesta försäkringsbolag inte kommer att erbjuda denna tjänst till nya kunder. Om du är en befintlig kund med Titan, kommer företaget inte avbryta er politik om du behöver en SR-22.

Om du vill att din premie att vara så kostnadseffektiva som möjligt, kan du dra nytta av flera rabatter som Titan erbjuder förare. Om du har specifika säkerhetsutrustning funktioner på din bil, som krockkuddar eller låsningsfria bromsar, erbjuder företaget rabatt på premierna. Ytterligare rabatter är tillgängliga om du är en husägare, en erfaren förare, en aktuell militärtjänst medlem eller en ägare av flera Titan försäkringar.

Med denna leverantör har du tillgång till en kundtjänst via telefon, och du kan göra betalningar, justera politik och tillgång till dokument genom ett online-portal. Så länge du betalar dina premier i tid och hålla er politik aktiv, kommer din SR-22 försäkring förbli i kraft.

En SR-22 formen vanligen krävs under minst två år och högst fem. Skulle din täckning förfaller, är företaget skyldig att anmäla DMV och ditt tillstånd kontor som du inte längre har försäkring. Du kan också förlora din bil registrering och tvingas betala skadestånd.

Titan kan hjälpa dig att få nödvändig dokumentation för att hålla dig köra lagligt. Även om du för närvarande inte har en försäkring genom Titan, kan du fortfarande få din SR-22 in via företaget. Genom att hålla sig à jour på dina försäkringspremier, som du kan betala på nätet eller via telefon, er politik och SR-22 kommer att förbli aktiv.