steg maskiner – Phoenix Health & Fitness, 2017

Phoenix Dual Action Mini Stepper från Phoenix Health and Fitness har en justerbar design som passar nästan alla nivåer av kondition. Denna trappa stepper har ett års garanti på delar och arbete och tyst drift.

Phoenix Mini Stair Stepper är avsedd för dem som inte har en hel del utrymme för tung utrustning, men ändå vill ha en steg maskin för att hjälpa dem hålla sig i form. Den är liten och lätt nog att det kan flyttas från rum till rum, och det fälls upp. Den lilla storleken gör det också perfekt om du vill ta den med dig när du reser. Du kan sannolikt ställa upp på hotellrummet snabbt.

Detta aerob stepper levereras med en elektronisk bildskärm som låter dig hålla koll på hur många steg du tog och hur länge du spenderat på din träning. Du kan använda skärmen för att sätta upp mål eller helt enkelt att spåra dina framsteg under en tidsperiod. Till skillnad från några av de mer vanliga steg maskiner, inte denna enhet inte har en stor display och inte har möjlighet att övervaka ditt hjärta under träningen. Monitorn själv använder två AA-batterier.

Detta steg maskin är främst avsedd för en typ av träning – till steg. Det kan också användas för att sträcka innan du använder en tyngre utrustning.

Stegen på denna mini trappa stepper maskin kan justeras för motståndet beroende på din kondition, och du kan justera storleken på dina steg. Oavsett hur tight du justera steg, är det fortfarande tyst under träningen, och foten åtgärden är jämn på grund av de dubbla hydraulcylindrar. Mini steg är utrustad med två handtag, men att de inte hjälpa till med balansen. Istället är handtagen endast utformad för att ge överarmarna med en liten träningspass medan du klättrar, och ramen av steg är gjord av tunga stål som kan rymma upp till 250 pounds. Ramen för Enheten levereras med två års garanti och övriga delar har 90-dagars garantier.

Denna mini trappa stepper maskin kan fungera för dig om du behöver en liten bit av hemutrustning för lätt träning. Anordningen viks för lagring och transport och ramen lovar att vara stark nog att rymma dagliga motion rutiner. Monitorn saknas något i jämförelse med dyrare trappa steg maskiner, men om du letar efter något grundläggande, kan denna trappa stepper maskin vara en bra lösning.