stereohörlurar – Audio-Technica ATH-M35 2017

Audio-Technica ATH-M35 stereohörlurar är professionella klass studiomonitorer som fungerar bra överallt där du vill lyssna på musik, vare sig på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessa produkter har förstklassig ljudåtergivning med levande dalar och rena toppar och deras överlägsna klarhet och slutna back design låter dig fördjupa dig i ett ljudlandskap.

Prestanda

ATH-M35 headset har ett frekvensomfång på 20 till 20.000 Hz, den exakta frekvensområdet den genomsnittliga människan kan höra. Svarsfrekvensen används av dessa hörlurar är mer än tillräcklig för att återge skarpa toppar och dunkande dalar utan att blanda alltför leriga. ATH-M35 hörlurar har en medel impedans nivå, som mäter 65 ohm, och är utformade för att användas med större ljudkällor som kan ge tillräckligt med förstärkning makt. Detta innebär att du kommer sannolikt att behöva använda en portabel förstärkare för att ge tillräckligt med ström om du tänker lyssna på portabla enheter med detta headset.

Ungefär som en ny bil, stereohörlurar har ofta en inkörningsperiod. Tills du korrekt “break i” stereohörlurar, kan deras ljudåtergivning verkar avstängt eller återhållsamma. Efter att ha använt din ATH-M35 headset för en tillräcklig tid, kan du märka en tydligare, bättre definition i ljudbilden, vilket gör varje instrument lätt att urskilja. I allmänhet bör ljudkvaliteten bara förbättra längre du använder ATH-M35 hörlurar, så länge du inte missbrukar dem eller spela dem så högt att du skada högtalarna.

Audio-Technica ATH-M35 över ear hörlurar är lätta, väger endast 7,4 uns, och är mycket bekväma att bära. ATH-M35 är speciellt byggda för studioövervakning, inspelning och mixning. Men de fungerar mycket bra i andra hifi-situationer. 40 mm element är kraftfulla och kan hantera alla musikgenre utan att lägga onödig stress och påfrestningar på högtalarna.

Eftersom ATH-M35 headset har en sluten back design och är utformade med ljudinspelning och blanda i åtanke, de ger mycket trevlig isolering. ATH-M35 headset gör en överlägsen jobb med att hålla de ljud du vill höra i kåporna och omgivande ljud du inte vill höra utanför kåporna.

De stora öronkåpor och extra stoppning lämnar gott om utrymme för öronen för att passa bekvämt utan att behöva tips av öronen Mash Up mot högtalarna, så att du kan bära dem i flera timmar åt gången utan discomfort.The 11-fots kabel är idealisk för studio inställningar, men det gör att använda dessa stereohörlurar med bärbara enheter lite obekväma och svårt eftersom enheten är potentiellt så långt borta.

Funktioner

Dessa stereohörlurar levereras med en praktisk bärväska som hjälper dig att skydda dem från repor, repor och mindre stötar. Vi är glada att du kan vika ATH-M35 headset för kompakt förvaring och enkel transport. A 1/4-tums skruv adapter ingår också så att du kan använda hörlurar med professionell och stereoutrustning. Skruv på funktionen ser till att du alltid kommer att ha en fast förbindelse mellan ljudkabel och adaptern.

Audio-Technica ATH-M35 hörlurar inkluderar ett års garanti från inköpsdatum. I den osannolika händelsen att de har fel i material eller utförande, kommer tillverkaren reparera produkten gratis eller skicka en ny ersättare om det anses nödvändigt.

Utöver garantin, erbjuder tillverkaren e-post och telefonsupport. Du kan söka efter och ladda ner PDF-versioner av produktlitteratur, inklusive marknadsföringsbroschyrer, datablad och användarmanualer. En FAQ sida också att svara på de vanligaste frågorna.

Audio-Technica ATH-M35 stereohörlurar ger överlägsen kvalitet och skarp definition för alla typer av musik och är ett utmärkt val för alla som är intresserade inspelning och mixning ljudspår. ATH-M35 headset är bekvämt och lätt, och den vikbara designen gör det enkelt att ta dem på vägen med dig. Även om de är bättre lämpade för användning med hifi-komponenter, såsom hemmabiosystem och mixerbord, dessa hörlurar är också kan fungera bra med någon av dina bärbara enheter.

Tillbehör

Hjälp / Support

Sammanfattning