stereohörlurar – Senta 40 2017

I en värld full av intetsägande, enfärgade stereohörlurar, kommer Senta 40 headsetet fångar ögat med sin öron kapslingar tillverkade av verkliga trä. Och under den elegant utseende döljer stor ljudåtergivning som kommer att glädja dina öron. Ett frekvenssvar av 20 till 20.000 Hz spänner det breda spektrum av ljud som hörs av den genomsnittliga människan. De 40mm förare ger en jämn, platt svar ger dig tydliga, exakta toppar, mellanregister och dalar. Vi är imponerade med den starka, fast bassvaret från Senta 40s. Den låga 32 ohm impedans gör headsetet till fullo fungera med batteridrivna bärbara spelare och bärbara datorer utan att behöva en förstärkare.

Sammanfattning

Tyvärr Senta 40 hörlurarna är inte lika bekväma som många av headsets i vår ranking, eftersom de vilar på toppen av öronen i stället för att täcka dem. Detta on-ear design också inte blockerar mycket bakgrundsljud så att du kommer att kunna höra talas, motorerna igång och barn gråter. Det skulle vara trevligt att se en aktiv brusreducerings option på en framtida modell, men detta skulle öka vikten av Senta 40s.

Det mest slående inslag i Senta 40s är de polerade äkta trä hörlurs höljen. Varje kåpan är inkapslad i äkta trä, ger detta headset en sofistikerad känsla och utseende. Eftersom äkta trä används, varje uppsättning hörlurar har olika träfibrerna mönster garanterar dig ett unikt mönster. Ett problem som kan uppstå från att använda trä sprickbildning på grund av din klimat eller höjd. Var noga med att ta hand om dina Senta 40 hörlurar och deras lyxigt utseende och ljudkvalitet kommer att pågå en lång tid.

En annan stor del av detta headset är den löstagbara 4-fot ljudkabel som är insvept i tyg. Löstagbara kablar används ofta i high-end modeller och göra det lättare att lagra dina hörlurar utan att linda kablarna runt kåporna, som kan skada ledningarna och orsaka anslutningen till korta ut. Skyddsduken håller sladden flexibel och untangled.

De Senta 40 hörlurar fälla ihop för enkel transport och kåporna rotera och låg platt, en bra position om du vill hålla bara en hörlur upp samtidigt som man försöker DJ. Den justerbara huvudband är superflexibla och nästan omöjligt att bryta. Headsetet är mycket lätt endast 5,3 uns och är bekväm för tillfällig användning. Den Senta 40 headset är lite på små sida, så om du anser huvudet för att vara större än genomsnittet, då en större uppsättning hörlurar kan vara ett bättre alternativ.

Den Senta 40 Headsetet levereras med en tålig bärväska som håller hörlurarna och löstagbar kabel, och det finns tillräckligt med extra utrymme för ett par av dina egna tillbehör, som en kvart tums adapter eller små bärbara musikspelare. Om dina öronkuddar någonsin slitas ut eller behöver bytas ut, kan du beställa nya kuddar från C. Crane webbplats. De erbjuder också förlängningssladdar, ersättningsljudkablar och volymstyrkablar.

C. Crane erbjuder en begränsad ett års garanti på den skickade 40 hörlurar. Detta täcker tillverkningsfel; Den omfattar inte missbruk, olyckor eller missbruk. Om ett problem uppstår eller om du vill ställa stödja en fråga, kan du nå företaget via e-post eller telefon.

De Senta 40 stereohörlurar är ett utmärkt val för att lyssna på filmer eller musik på bärbara spelare, och äkta trä husen gör dem vackra och unika. Tyvärr gör på-ear-design inte göra det bästa headsetet under långa perioder av användning eller när du behöver ljudisolering.