stereohörlurar – Sony MDR V55 2017

Sonys MDR-V55 hörlurar är perfekta för att lyssna på din iPod, telefon eller MP3-spelare, och DJ Style kåporna svänger helt rätt, vilket gör det enkelt för dig att hålla headsetet med ena handen medan blanda upp det på klubben.

Sammanfattning

Sony är inte främmande för ljud verksamheten och hjälpte till att starta den personliga ljud vurm med den extremt populära Walkman på 1980-talet. Med 40mm förare och ett brett frekvenssvar 5-25,000Hz, MDR-55s ger dig ljudkvalitet rakt ur förpackningen och utveckla fylligare ljud när de förbränns i. En låg impedans på 40 ohm gör det lätt för dessa hörlurar till drivas av bärbara spelare utan att förlora volym eller klarhet.

Medan främst avsedd för personligt bruk, dessa Sony hörlurar har en effekthanteringskapacitet på 1000 miliwatts. Denna hög effekt motstånd kan du använda headsetet med professionell ljud och DJ-utrustning utan att behöva oroa blåser ut dem. Självklart ska du vara försiktig vid tillämpningen extrema volymer, men du bör kunna öka volymen så att du kan höra detaljer över en dansande publik eller under blandning spår.

Vi är imponerade med svängöron designen på denna enhet. Många stereohörlurar kåpor rotera endast något, vilket gör att du vrider headsetet i obekväma eller obekväma positioner bara så att du kan lyssna med en kåpan. Den fullständiga svängfunktion tar bort alla besvärliga hantering och låter dig fokusera på att lyssna. Vi är också imponerad av platt, trasselfri sladd Sony använder med detta headset. Tyvärr är det extremt kort, så om du planerar att använda MDR-V55s i en studio eller när du DJ, skulle det vara klokt att investera i en förlängningskabel.

En annan funktion som vi är glada att se är möjligheten att vrida och vika för enkel transport. Många stereohörlurar är en smärta att transportera eftersom de tar upp ytterligare utrymme eller deras kabeln är för lång. Även om de är full storlek stereohörlurar som viker behöver Sony MDR-V55s inte offra komfort. Det finns ingen gångjärn i mitten av den vadderade huvudbandet och öronkuddar ger rätt mängd kudde för långa lyssningstillfällen.

Sony inte innehåller några tillbehör eller extramaterial med dessa hörlurar. Införandet av en väska skulle vara trevligt att skydda headsetet. Medan bristen på tillbehör är en besvikelse, är stödet från Sony lugnande. Om du någonsin har problem eller frågor om ditt headset, har Sony en omfattande webbplats med bruksanvisningar och vanliga frågor och garantiinformation. Du kan kontakta Sony via e-post eller telefon.

Sony MDR-V55 hörlurar skryta imponerande kvalitet och design, speciellt DJ-vänliga kåporna. Detta headset är ett utmärkt val om du vill njuta av din musik i stil och komfort.