studie guidning – Cramster.com

Cramster.com förser sina abonnenter med en myriad av resurser för att hjälpa dem i deras förståelse av de olika områdena information. Den mest innovativa aspekten som presenteras på denna webbplats är genomförandet av ett pedagogiskt verktyg som kallas peer-to-peer-handledning, vilket kommer att förklaras mer ingående längre fram i den här artikeln. Med flexibla teckningsoptioner, som sträcker sig från ett gratis medlemskap med begränsad tillgång till de resurser som finns på denna webbplats hela vägen upp till ett fullvärdigt medlemskap för ett mycket rimligt pris på endast $ 8,33 per månad, denna studievägledning tjänsten stöder inte bara sina medlemmar med en stort utbud av verktyg och tekniker, men det gör det på ett exceptionellt värde, tjäna mitt godkännande.

ämnen som behandlas

Cramster.com omfattar ett stort antal ämnen för sina kunder att bläddra igenom och diskutera i olika chattrum och handledning. De olika ämnen och teman som diskuteras bland de olika grupperna på webbplatsen är avsedda att hjälpa elever och ge dem resurser till forskning för att ytterligare förstå de material som är inblandade i det ämne de studerar vid tidpunkten. Några av de bredare aspekter som omfattas på webbplatsen omfattar främst matematik, allt från algebra till Calculus, och vetenskap olika områden. Mängden information som kan hittas på Cramster.com är häpnadsväckande, och det djup som man kan nå när VVS djupet av de resurser som finns på webbplatsen kan verka lite skrämmande i början. Det är där studiegrupperna spelar in och är ett underbart aspekt till detta verktyg för lärande.

Studiegrupper har varit en nyckelfaktor för att lära sig och förbättra sin prestanda i klassrummet sedan långt före uppfinningen av Internet. Det fina med att gifta sig med beprövade metod för inlärning i grupp med modern kommunikationsteknik som vi har idag är en fantastisk idé, och är också en av de främsta styrkor på denna webbplats. På Cramster.com, studenter har möjlighet att ansluta olika studiegrupper som undersöker ett visst ämne. I denna studie grupp finns olika diskussioner som efterföljande, samtal som kan leka idéer för en uppsats, eller kan hjälpa till att klara upp ett visst område som kan vara förvirrande eller svåra att förstå. Även eleverna kan skicka länkar och videoklipp här saker som de har funnit att är intressant eller olika tagningar på ämnet som studeras, detta kan leda till flera underhållande timmar av forskning och kommer att hjälpa studenten att vara bättre förberedda nästa gång de kliver in i sina klassrum för att diskutera materialet.

Men den verkliga styrka i Cramster.com lyser igenom när det gäller handledning. Cramster.com professionella instruktörer finns på studentens tidsplan, vilket innebär att i stället för att tvingas att rymma en handledare schema, är handledaren kunna anpassa sig till studentens långt mer upptagen agenda och svara på frågor när eleven kan lära sig. Handledaren besvarar en fråga, och studenten kan visa att svaret på hans eller hennes egen bekvämlighet, i stället för att rusa till en handledning möte. Materialet förvaras i ett lättillgängligt läge på hemsidan hela tiden, så om studenten vill hänvisa till informationen, är den tillgänglig att göra det.

Sedan är det punkten för peer-to-peer-handledning, som är en av de främsta skälen till Cramster.com emot vår Gold Choice Award. Peer-to-peer handledning innebär att eleverna lär varandra, och på så sätt konsolidera sin egen förståelse av ett ämne. Kämpar studenter ges extra extra skjuts åt sin egen förståelse, och mer avancerade studenter kan hjälpa sina kamrater och få poäng mot stora belöningar som en iPod touch eller en ny laptop. Dessa incitament kommer att hjälpa studenter som förstår mer av materialet att dela sina kunskaper med andra och hjälpa dem att bättre förstå det som de har lärt sig.

Ofta kommer elever som kämpar lära snabbare från en peer som förstår deras situation bättre och kan tydligare se de problem som de står inför. För studenter att kvalificera sig för att dela sina kunskaper i en handledare sätt, är de skyldiga att lämna sina pekare och information till en Cramster instruktör som kommer att granska den information och se till att det är korrekt innan vidarebefordra den till de andra eleverna, alltså se till att alla material som delas på webbplatsen hålls på dess kvalitet. När eleverna bygga sina kunskapsbaser, kommer de att bli upphetsad om saker som de lär sig, och när de ser sina belöningar komma i från att dela sin växande förståelse de kommer att bli ännu mer spännande om denna inlärningsprocess.

Kvaliteten på innehåll

Webbplatsen navigering Cramster.com är enkel. Allt är uppdelad i lätthanterliga sektioner märkta tydligt som lärobok hjälp en Q & A styrelse, studiegrupper, resurser, och praxis. Varje område är specifik för ett visst behov, i läroboken hjälpa hittar du alla professionella resurser som kan hittas i någon större källa bok, tillsammans med flera förklaringar och ytterligare information om sådana material. Q & A styrelse är där eleverna har möjlighet att ställa frågor till Cramster instruktörer och där de får sina svar. De kan också bläddra frågor och svar som andra elever har bett för att se om deras fråga redan har besvarats.

Avsnittet studiegruppen är där studenterna hitta grupperna av sina kolleger kamrater som forskar liknande ämnen som dem. Detta område är ovärderlig för att expandera en elevs förståelse av ett visst ämne, genom att låta dem diskutera öppet sina frågor eller idéer om ett visst ämne. avsnittet Resurser är databasen där eleverna kan bläddra igenom all information som finns på webbplatsen, som är bekvämt organiseras i sektioner enligt ämne och innehåller en sökmotor som är anmärkningsvärt effektiv. Slutligen, i praktiken avsnitt kommer eleverna att kunna skapa frågesporter och sedan öva deras test tagande förmågor med sin nyvunna kunskap och se till att de är redo för nästa stora testet. På webbplatsen finns också en intressant möjlighet att ansluta med studentens facebook-konto, detta ger ett utlopp i elevens sociala livet.

En annan viktig aspekt av en webbplats kvalitet är dess kundtjänst. Cramster.com är mycket kundorienterad. Med många alternativ för att kontakta företaget självt, som sträcker sig från en chatt som är tillgänglig 9-5 PST måndag till fredag, samt telefon representanter står vid om du föredrar mer personlig touch, och en FAQ avsnitt för att hjälpa dig att felsöka någon problem som kan uppstå på webbplatsen, är Cramster.com definitivt ett steg före någon konkurrens när det gäller att ta hand om sina kunder.

Ytterst är Cramster.com en fantastisk resurs för alla som söker hjälp med sina studier. Det har resurser för allas kvaliteter 9 och uppåt, oavsett vilken sida av bordet du sitter på. Eleverna kan använda den för att utöka sin kunskapsbas, föräldrar kan använda olika verktyg som ett sätt att hjälpa sina barn att utmärka sig, och lärare kan hitta ett mycket kraftfullt pedagogiskt verktyg för sina studenter på denna webbplats, särskilt med den fria möjligheten för deras studenter.

Lärarna kunde mycket väl ha sina studenter registrera dig för gratis medlemskap och kräver sina elever att ställa en fråga om dagen till online instruktörer och har eleverna rapportera om vad svaret visar sig vara, kanske tilldela dem frågor att ställa till instruktörer. Dessutom kan en lärare skapa en studiegrupp på hemsidan för att bidra till att ge sina elever en extra resurs för sina studier.

Föräldrar kan gå online för att hjälpa fräscha upp sina egna kunskaper i ett visst område, så att de kommer att vara bättre förberedda för deras studentens frågor. College och gymnasieelever både kommer att kunna utnyttja de olika diskussionsforum och instruktör frågor, för att inte tala om praxis tester för att bidra till att förbättra sina kunskaper innan du tar stora test, eller hjälpa dem att utöka sin kunskapsbas innan du skriver uppsatser. Totalt sett är Cramster.com en utmärkt resurs för studenter på ett mycket överkomligt pris.

Lättanvänd / navigering

Support / Hjälp

Sammanfattning