studielån konsolidering tjänster – Federal studiestöds 2017

Om du funderar på att konsolidera din federala studielån och är bekväm med pappersarbete, du en lätt gå direkt till källan. Federal studiestöds (FSA), ett kontor vid Institutionen för pedagogik, erbjuder studielån konsolidering program för akademiker.

Sammanfattning

Du kan ansöka om federala studielån konsolidering, uppskov eller förlåtelse genom flera program, som du kan hitta på Finansinspektionens webbplats. Du behöver en FSA-ID för att logga in, vilket kan ta upp till tre dagar för att ta emot. Men när du har det, kan du logga in för att få tillgång till de verktyg du behöver för att ansöka om ett program. Ansökningsprocessen tar cirka 30 minuter, och om du har frågor, kan du ringa FSA direkt för att få hjälp.

Direkt konsolideringslån kan du kombinera flera utbildning lån till ett. Den använder den genomsnittliga räntan på dina lån som ny ränta. Detta kan leda till en billigare totala månadskostnaden, vilket gör det lättare på din budget eller så att du kan lägga mer pengar i den primära att betala lånen av snabbare. Villkoren för slån köra 10 till 30 år.

Några av studielån konsolidering tjänster vi har granskat göra samma process för dig för en avgift, men du kan göra det själv utan att ådra sig några kostnader. Du kan få lägre räntor om du refinansiera med en privat institution, men du kan förlora några fördelar du tycker om med de federala studielån. Kontrollera vilka fördelar dina lån erbjuder innan du väljer att gå med privat refinansiering. Konsolidering med regeringen kan du hålla befintliga låne fördelar.

Dessutom finns det program för dem som kvalificerar sig som låter dig göra betalningar i enlighet med din inkomst. Dessa inkluderar pay as you tjäna (PAYE), reviderad Pay As You Earn (REPAYE), inkomstgrundad Återbetalning (IBR), eller avbetalningsplaner (ICR) intäkter-kontingenten. Det finns andra program som kan hjälpa dig att få din skuld förlåten.

Regeringen inte fastställa en lägsta eller högsta skuld för att kvalificera sig för programmet, inte heller har inkomster eller kredit-historia krav. Det har oförutsedda om du blir arbetslös.

Webbplatsen själv har artiklar och återbetalning räknare för att hjälpa dig att bedöma din skuld och lära sig mer om studielån program som ger. Om du någonsin har ringt in DMV eller andra statliga kontor, kommer du bli glatt överraskad över hur lätt det är att nå ett FSA agent. Välkommen-meddelande leder till webbplatsen om du inte har ett aktivt konto, men bara kvar på linjen, och en rådgivare kommer att tala till dig och svara på frågor.

Om du bara vill konsolidera federala studielån, kan du göra det gratis med FSA, ett kontor i US Department of Education. Du kan inte refinansiera privata lån med regeringen. Den nya räntan är ett genomsnitt av de befintliga nivåerna på lånet, som kan vara högre än om du gick med en privat institution refinansiering alternativ. Du kan dock hålla några fördelar du redan har med din nuvarande lån.