sy overlockmaskin maskin – Juki MO644D, 2017

Den Juki MO644D Portable Serger har flera verktyg och resurser som gör det lätt att trä, konvertera och Serge på. Den overlockmaskin arbetar med 1500 stygn per minut, vilket gör den snabbaste overlockmaskin i vår uppställning. Med fyra strängar och sju stygn, kan du skapa sömmar med två, tre eller fyra strängar.

Sammanfattning

Du kan lätt skräddarsy stygnen denna overlockmaskin gör. Med hjälp av en urtavla, kan du förlänga eller förkorta stygnen. Du kan också justera spänningen av varje strängarna som utgör sömmen. Den overlock maskin har också A.7: 2 differentialmatningen förhållandet så att du kan justera matartänderna till antingen samla eller sträcka tyget. Den overlock kan göra en mängd olika stygn, inklusive fyra-trådig over, tre-trådig flatlocksöm, tre-trådig smal overlock, tre-trådig over, tre-tråd rullade hem, två-tråd sydd fåll och två-tråd mulet.

Denna overlock symaskin har verktyg som gör det enkelt att trä maskinen eller konvertera det för varje söm. I stället för att visa en gäng diagram, har overlock en färgkodade tråd väg du kan följa när du trär griparna och nålar. När du behöver för att anpassa maskinen för en annan söm, kan du dra antingen stygnfinger eller knivblad med hjälp rattar på maskinen. Tyvärr gör overlock inte omvandla gratis arm serging.

De bästa sergers kommer med tillbehör som gör maskinen mångsidig och hjälper dig att behålla den. Denna overlockmaskin levereras med ett brett utbud av tillbehör och möjlighet att köpa ännu mer. Förutom den allrengöringsmedel pressarfoten, kommer det med en skruvmejsel, trådbrickor, en oljekanna, gäng nät, en nål pack, pincett, en pensel, en sling threader, en skyddskåpa och en bruksanvisning. Du kan också köpa olika pressarfötter om du vill förbättra maskinens funktioner.

Detta Juki overlockmaskin levereras med fem års garanti på delar, med undantag av hög dödlighet delar som knivar, glödlampor, griparen, matartänderna, nålar och bälten. De elektriska delarna omfattas endast två år. På bolagets hemsida finns en del resurser. Det ger en online bruksanvisning, en instruktionsvideo och kontaktinformation.

Den Juki MO644D Portable Serger är en symaskin passar för nybörjare och experter. Användbarhet och hjälpresurser nybörjare först lära sig att sy, medan de avancerade funktioner och verktyg gör det en mångsidig och kraftfull maskin för lång tid avlopp.