tabletter – ASUS ZenPad, 2017

Med så många tabletter på marknaden, kan det ibland vara svårt att veta vilken du ska investera i. Med ZenPad S 8 gör ASUS en balanserad bud för din plånbok. Denna tablett har några tilltalande aspekter som dess 2,3 GHz Atom-processor och dess överkomliga priser och stark konstruktion.

Sammanfattning

Den ZenPad S 8 kommer endast i en 8-tumsmodell. Det är imponerande att ASUS lyckats packa allt i de 8 inches och hålla vikten nere. Vid only.66 pounds, är detta en av de lättaste tabletterna i vår granskning. Även om strömbrytaren är märkligt placerade mot mitten av tabletten högra sida, har tabletten en ren design och robust byggkvalitet. I synnerhet, på baksidan av tabletten har en liten läder grepp som gör det lätt att hålla i handen.

Jämfört med andra tabletter vi granskat, lämnar ZenPad batteritid mycket övrigt att önska. Med sex timmar och 47 minuter av körning, det är en av de svagaste batterier som vi har sett. Helst – särskilt för en icke-budget tablett – batterier ska pågå i nio timmar eller mer.

Ett område där det ZenPad skiner är dess display. Den 2048 x 1536 skärm inte har den högsta upplösningen du kan få i en tablett, men ändå visar den skarpa och tydliga bilder. Detta är en IPS-skärm, vilket innebär att den har bra färgåtergivning och utmärkta betraktningsvinklar. Under våra tester har text och bilder på skärmen visas med stjärn trohet och skärpa.

För en icke-premium från tabletten, har det också en jämn prestanda tak. I prestandatest Geekbench 3 och grafik testet 3DMark Ice Storm Unlimited hade tabletten respektive mängder av 2,855 och 13,041 poäng. Även om dess grafikprestanda är ett steg under de bästa tabletterna – vilka i allmänhet drabbat 20.000 punktsområdet – dess processor var fortfarande snabb nog att hantera uppgifter som surfning och multitasking i våra praktiska tester.

Sammantaget ZenPad S 8,0 är en tablett som lätt skiljer sig från nybörjar pack. Medan dess blygsamma batteritid håller det en märkbar steg bakom de bästa tabletterna, dess starka bygga kvalitet och hög upplösning är premium funktioner som erbjuds till ett överkomligt pris.