tabletter – Samsung Galaxy Tab 2017

För nya tablett ägare, erbjuder Samsung Galaxy Tab S2 en stark kombination av prestanda och design optimerad för mobila användare. Internt bygger tabletten på Googles Android mobila operativsystem och bygger på en 1,3 GHz Exynos 5433 processor som produceras exceptionella varumärkena benchmarking av våra kollegor på laptop Mag. I processortestet Geekbench 3 och grafik prov 3DMark, tabletten sätta upp respektive märken av 4,113 och 19,388 poäng. Båda varumärkena är bland de bästa i klassen för våra utvärderade tabletter. I praktiken har S2 prestanda taket att hantera avancerade spel eller arbeta med lätthet.

Sammanfattning

Tabletten specifikationer är lika i linje med jämförbara vanliga tabletter. Med måtten 7,8 x 5,3 x 0,22 inches och en vikt på 0,58 pounds, är S2 lätt och tunn nog att lätt passa in i en låda eller ryggsäck. Du kan köpa Samsung i 32GB eller 64GB konfigurationer och micro-SD stöd ger flexibilitet lagring.

Dock är tabletten batteritid en anmärkningsvärd felsteg i jämförelse med konkurrenterna. I bärbara dator test, en tablett rullar genom webbsidor på en konstant ljusstyrka tills batteriet stängs av. Under detta test, satte S2 upp en subpar märke 7 timmar och 42 minuter. De flesta vanliga tabletter genomsnitt mellan åtta och nio timmars batteritid.

Displayen är en styrka av tabletten. Med en upplösning på 2560 x 1440 och en ljus betyget 330 nits, inte S2 inte har högsta ljusstyrkenivåer, men det är mer än tillräckligt skarp för att hantera fina detaljer innehåll som bilder och liten text. Tabletten innehåller även en 2.1MP framsidan kamera, vilket är något över genomsnittet, och 8MP bakåtvänd kamera för bilder och video, som handlar om standard för pekdatorer “bakre kameror. Som standard, Samsung har ett års garanti på fliken S2 och erbjuder stöd via telefon, chatt och sociala medier. I person hjälp är också tillgängliga via Samsung Experience Shop butiker.

Så konkurrenskraftig som den aktuella tabletten marknaden kan vara, visar Galaxy Tab S2 varför Samsung fortfarande en stark aktör. Även om dess batteritid lämnar utrymme för förbättringar, starka specifikationer och stellar design gör S2 en mångsidig tablett.