tågsätt – Bachmann fullblod, 2017

Bachmann Thoroughbred är en HO-skala modell som har ett lok, hopper, gondol och kabyss. Denna elektriska tåg som kommer med en 47-tums med 38-tums oval bana. Spår bitar snap ihop med Bachmann E-Z bansystem.

Sammanfattning

Spåret omfattar 12 krökta bitar av spår och två raka bitar. En av de raka stycken är terminalen, där effektkällan pluggas in i spåret. Banan drivs av en grå ruta med en urtavla i mitten som styr hastigheten på tåget och den riktning tåget går. Den är ansluten till spåret av två viror – det är inte en fjärrkontroll och kräver inte batterier för att fungera.

E-Z snap spårsystemet inte felmÀrkta; det verkligen snäpper tillsammans med minimal ansträngning. Bitarna knäppa ihop när du trycker ihop ändarna. Även om den rekommenderade åldern för detta tågsätt är 14 och uppåt, en fem år gammal har den styrkan att ansluta tåget ihop bitarna.

Vi utvärderade varje tåg bil individuellt för att leta efter eventuella brister i detalj, färg chips eller måla fläckar. Rätt ur lådan, ett av hjulen föll av anbudet. Hjulen har små pinnar som passar in i botten av tåget och inte sitter fast ordentligt. De snäpper tillbaka i lätt, men det är en olägenhet att hjulen lossnar alls.

Loket fick vi har två kabin siffror på framsidan av loket. Numret på den vänstra sidan av loket hade lite lim på toppen av det direkt ur lådan. Det finns en plasthorn ovanpå loket som avbröt också. Det var en tunn bit plast som var bräcklig. Alla färgen på loket ser skarp – guldet skriver på svarta färg poppar och ser mycket detaljerade.

Tratten, flatcar och caboose alla har bra färg jobb utan någon kladd, färgflagor eller andra detaljer brister. Men caboose räcken på både främre och bakre delarna av caboose gjord av tunn plast och böj lätt.

Alla tågvagnar ansluta till varandra genom knoge kopplare. Anslutning tågen tillsammans är lika enkelt som att trycka på tågen tillsammans, och kopplingarna spärren på varandra utan någon ansträngning. Denna modell tågsätt inte komma med några ytterligare tillbehör eller figurer.

Bachmann Thoroughbred är ett roligt och enkelt tågsätt som har en e-Z snap-together spår som verkligen snäpper tillsammans med lätthet. Färgen detalj på tågvagnar är hög kvalitet, men vi upplevt problem med en uppsättning hjul faller av tåget och tunn bitar av plast på loket. Även om byggkvalitet är inte lika bra som våra bästa modelljärnvägar vi granskat, fortfarande tjänar det som ett bra första modell tåg för en början tåg entusiast.