tågsätt – Lionel Polar Express 2017

Ingen annan tågsätt ger i julstämning som Polar Express. Detta är utan tvekan den mest populära modellen tågsätt sedan boken skrevs 1985 och är en av de mest eftertraktade tåg för julhelgen. Denna tågsätt är en G-mätare skala – den största av alla modelljärnvägar. Detta tåg gör ljudeffekter och drivs av en fjärrkontroll. Dessa är några av anledningarna till detta tåg tjänar våra Top Ten Bronze Award.

tåg Detaljer

Denna stora, G-mätare modell är en av de få passagerartåg som vi granskat. Den levereras med ett lok, ett anbud, en personbil och en observation bil. Personbilen har två dörrar som öppnas och stängs. En luffare sitter på observation bilen. Om du trycker på bakom honom, roterar han i golvet och försvinner. Om du trycker på framsidan av den roterande brädan kommer luffare återuppstå. Luffare är permanent fäst till tåget och inte avlägsnas från den roterande brädan.

Vi tog en närmare titt på alla tåg bilar inom varje uppsättning och inspekterade dem noga för eventuella färgflagor, stötar eller andra defekter. På tåget vi utvärderade, märkte vi att klockan på framsidan av loket är gjord av gummi och målade guld. Framsidan av klockan var lite dinged upp. Det fanns också en liten färg chip på en av silver räcken i den modell vi fått.

På personbilar, är fönstren täckta med klistermärken som har silhuetter av passagerarna inuti bilarna. Vår främsta oro med personbilar är att några av de klistermärken redan har börjat lossna direkt ur lådan. En av dem i ryggen hade en liten tår det också. Klistermärken tenderar att ha en kortare livslängd än färg.

Även om detta är en Lionel tågsätt, loket och resten av de tåg bilar är tillverkade av plast i stället för metall. Hjulen är även plast, eftersom det inte finns något behov av överledning på grund av att spåret är plast samt. Spåret – som tåget – är stora i storlek. Banan är 72 inches i längd och 55 inches i bredd. Detta är den i särklass största tågsättet och spår i vår uppställning.

Leksaken tågsätt inkluderar en handfull funktioner. Tågsättet har en fungerande strålkastare när tåget är i drift. Den har även ljudeffekter, inklusive klocka och visselpipa ljud. Det mest unika med Polar Express-tåget är meddelandena. När du trycker på tillkännagivandet knappen på fjärrkontrollen, skriker ledaren, “Alla ombord, detta är Polar Express!”

tåg Egenskaper

Uppsättningen kommer med 12 böjda spår bitar och fyra raka bitar. Du kan justera storleken på spåret genom att lägga till och ta bort de raka sektionerna från spåret konfiguration. Banan är tillverkad helt i plast och inte använder el för att driva tåget. Istället tåget drivs med sex C-batterier som du laddar in anbudet. Den fjärrkontroll för att styra tåget tar två AA-batterier för att fungera. Det innebär att det tar åtta totalt batterier för att driva detta tåg, vilket är kostsamt, med tanke på batterier för denna tågsätt ingår inte.

Vi monterat spår med alla bitar, och Polar Express tåg spår snäpper ihop ganska enkelt. Vissa bitar behövs lite mer kraft än andra, men det tog inte lång tid att pussla det hela tillsammans. Eftersom det inte finns några elektriska eller metalldelar, är det fullt säkert för ett barn att sätta detta spår tillsammans.

Lionel tåg inte komma med många tillbehör. En stor mängd detaljer är inriktad på tågvagnar, och inte landskap som du kan skapa på tåget. Men Polar Express uppsättning kommer med ledar, pojke och luffare figurer, tillsammans med en jul klocka.

Du kan kontakta Lionel via telefon och e-post. En handbok finns också på Lionel webbplats. Polar Express tågsätt täcks av en ettårig garanti.

Eftersom detta tåg inte har några metalldelar och är batteridriven, är det bra för barn åtta år och uppåt. Detta är en klassisk leksak tågsätt som är bra för semester. Däremot kan modellentusiaster som betalar nära uppmärksamhet på detaljer hindras av några av de frågor som vi kom över i vår utvärdering.

Tillbehör

Hjälp och support

Sammanfattning