tandblekningsmedel – Hollywood Smiles 2017

Hollywood Smiles gör tandblekning lätt uppgift med sin blister fria behandlingen. Vissa tandblekning kit använda lösa eller små remsor att tillämpa tandblekning gel, men Hollywood Smiles har gjort ett munstycke som passar blekningsgel bekvämt runt munnen samt en vitare ljus som syftar till att maximera gel effektivitet. Det tjänar vår Top Ten Recensioner Gold Award för sin enkel behandling och snabba, effektiva resultat.

Prestanda

Av alla tandblekning kit som vi testade, Hollywood Smiles utförde bäst. Tandblekning produkter har ibland resultat som varar bara för en kort tid, men Hollywood Smiles ger dina tänder en glans som varar mycket längre än själva behandlingen.

Behandlingen längd är en vecka, vilket är kortare än några av sina motsvarigheter, som kan pågå i två eller tre veckor. I våra tester, Hollywood Smiles gjorde vår deltagares leende två nyanser vitare, enligt en tandblekning guide ges till oss av en tandspecialist.

Blekning varade också längre än den initiala behandlingstiden på bara en vecka. Vissa tandblekningsmedel endast ge resultat som varar några dagar, men även veckor efter avslutad behandling, vår testpersonens tänder var vitare än innan hon började använda Hollywood Smiles.

Hollywood Smiles har en tät, formanpassat munstycke. En sådan snäv täckning är viktigt att låta tänderna vitare behandling gel för att täcka alla synliga ytor på tänderna. Hollywood Smiles har ett munstycke som är ansluten till ett stort rör, som sticker ut från munnen när du har munstycket i tänderna. I våra tester, växte munstycket aldrig löst och passar runt tänderna väl.

Komforten nivå en tandblekning kit kan göra eller bryta din förmåga att använda det på det mest effektiva sättet, och Hollywood Smiles ger beundransvärd komfort till sina användare.

Bekvämlighet

Vissa tandblekning geler innehåller kemikalier som orsakar blåsor på tandköttet, men våra tester deltagare rapporterade att hennes mun själva kände sig bättre efter att hon använt den. Hon hade ingen blåsbildning på tandköttet, delvis på grund av det faktum att gelén innehåller känslighet Motorer som hjälper till att sänka de kemiska effekterna förutom att göra dina tänder mindre känsliga för kyla efter behandling.

Blekningsgel i Hollywood Smiles har någon urskiljbar smak, och det hjälper att gelén inte behöver tillämpas tungt till tänderna för att fungera och göra tänderna märkbart vitare. Behandlingarna, som appliceras två gånger per dag under det veckolånga period, består av applicering av gelen lätt på munstycket, som är lätt och kan stanna på när du flyttar, vilket innebär att du kan utföra andra uppgifter under behandlingen om det behövs.

Vår testare rapporterade inget obehag under loppet av behandlingen, och även kände uppdateras efter hennes behandlingar var över, som liknar borsta tänderna efter att ha ätit en skål med glass.

Munstycket i sig innehåller en blekning ljus. Detta är en form av tandblekning behandling som är tänkt att förbättra gel förmåga att kemiskt förändra tänderna färg. Ljuset slås på med en knapp på undersidan av munstycket hållaren, och det finns ett ljus för att indikera att det vistas på under behandlingen.

Satsen levereras också med en tandläkare godkänd färgskala, men vi valde att bedöma våra testare resultat baserat på en tredje part guide från en tandläkare. Munstycket är också tandläkare godkänd, med en topp och botten fäst vid samma enhet så att du inte har någon svårighet vitare båda delarna av munnen samtidigt.

Den enda bristen är avsaknaden av en formbar munstycket. Storleken är pre-made av tillverkarna. Formning av munstycket till tänderna sätter gelén de bästa förutsättningarna för att komma åt alla synliga ytor av tänderna, och även om Hollywood Smiles gjorde ett utmärkt arbete i våra tester, skulle det fortfarande vara en fördel om du kunde forma munstycket till passar dina tänder exakt.

verktyg

Gelén kommer i applikatorer som innehåller det belopp som du använder under varje behandling. Detta eliminerar behovet av att mäta det själv. Den slutliga verktyget är en blekning penna, som innehåller blekmedel du kan använda direkt på tänderna. Det har inte kraften i gelén, men pennan kan fortfarande hjälpa dig med svåråtkomliga ställen.

Hjälp och stödtjänster som erbjuds av Viatek för tänderna vitare produkt är mycket lätt att komma åt. Det finns en e-posttjänst, och Viatek kommer att svara inom 72 timmar. Det finns också en telefonhjälplinje, som är öppen under kontorstid på bolagets California kontor. På bolagets hemsida har också frågor baserade på feedback från kunder, så om du har en fråga och inte vill vänta på ett svar, då detta avsnitt kan vara det bästa sättet att få ett snabbt svar.

Hjälp och support

Viatek har också en närvaro sociala medier, inklusive en aktiv Facebook-sida. Du kan använda detta för att interagera med andra användare för tips och personliga erfarenheter. Den slutliga användbart verktyg är en uppsättning instruktioner, som ingår i satsen utan också tillgängliga på bolagets hemsida.

Ett bekvämt alternativ till att få vitare behandlingar i en tandläkare kontor, erbjuder Hollywood Smiles en smärtfri och kostnadseffektivt sätt för dig att göra ditt leende ren och vit hemma.

Sammanfattning