termosar – Stanley 2017

Funktionell och kompakt, är Stanley Utility Termos en low-end modell med inga krusiduller. Men det är en solid termos som täcker grunderna väl, med tillräcklig isolering och en 24-ounce kapacitet.

Även en low-end termos, har Stanley Utility Termos en robust, dubbel vägg i rostfritt stål, hålla drycker varma eller kalla i sex timmar. Även om detta inte är tillräckligt lång för att göra kolven användbar hela dagen eller för användning vid camping natten, det är ett bra val för den dagliga pendla, på kontoret, eller för kortare perioder av aktivitet där du behöver hydrering. Den använder vakuumisolering, vilket skapar en luftfri utrymmet mellan väggarna som begränsar fluktuationer i temperatur. Det är i stånd att motstå tung användning och kan tolerera slagskador.

Den jämförelsevis kort sex timmar isolering perioden beror delvis på bristen på glas foder eller kemisk beläggning. Men bristen på glaset gör termosen inbrottssäkra och frånvaron av kemiska beläggningar på insidan ser dina drycker inte utsätts för potentiellt skadliga ämnen. Fodret rostfritt stål är korrosionsbeständigt men inte reptålig, så kräver noggrann rengöring med en mjuk trasa och inte diskmaskin säker.

För att förhindra läckage, har proppen en lufttät silikontätning. Termosen toppas av ett lock skruv som fungerar som en liten kopp, även om det inte har ett handtag. Man kan inte enkelt dricka direkt från kolven, eftersom den inte har en pour toppen. Bristen på en häll topp och närvaron av en skruvkork och gängade lock gör det omöjligt att använda en hand, så är besvärligt att använda när man håller andra objekt.

Locket och proppen är både plast men är BPA fri, ett bra alternativ för den hälsomedvetna konsumenter att göra denna kolv. Vid 10,3 inches hög och 3 inches i diameter, är Stanley Utility Termos en kompakt och slimmad enhet, men fortfarande innehar 24 fluid ounces. För en low-end produkt, är fem års garanti ett välkommet tillskott. Det saknar en bärhandtag eller väska, men den lufttäta tätningen kan du glida in i en påse för transport.

Grundläggande men funktionella, Stanley Utility Termos erbjuder bra värde på en förhållandevis lågt pris. Även om det inte erbjuder några avancerade funktioner, är det robust och stabil och gör ett bra val om du behöver en robust, enkel termos. Den har en kortare isolering tid än många andra termosar, saknar en hällpip och är inte de bästa termos för den dagliga pendla.