termosar – Termos 16 uns 2017

Ett bekvämt storlek resor dricksglas, är termosen vakumisolerade 16 oz Brown Commuter flaska lätt att transportera. Denna höga nivåer termos har några användbara funktioner för den som vill stanna hydrerade medan de reser men har inte tillräckligt med kapacitet för hela dagen hydrering.

Med en 18/8 rostfritt konstruktionsstål, denna dubbla väggar termos reser rånar är robust och isolerade, som lämpar sig för varma och kalla drycker. Enligt tillverkaren håller den isolerade rese tumlaren heta vätskor varma i 12 timmar och kalla vätskor svalna i 24 timmar. Det är BPA-fri, så det är ett bra val för hälsomedvetna konsumenter. För att hålla drycker vid en konstant temperatur, använder denna modell vakuumisolering, som har en högtrycks utrymmet mellan väggarna i kolven. Detta förhindrar värme eller kyla från att läcka i eller ut ur väggarna, vilket begränsar temperaturförändring i det inre.

Termosen vakumisolerade 16 oz Brown Commuter Flaskan bär högst 16 fluid ounces, så är endast lämplig för korta resor eller fall där du behöver bara lite vätskeersättning. Den har en profilerad kropp så är bekväm och enkel att hålla, vilket gör det ett bra val för att köra eller tränar. För att ytterligare förbättra komforten och portabilitet, är denna resa dricksglas lätt och kompakt och på grund av förändring den minimala temperaturen fortfarande coolt att hålla med varma drycker och kondensfritt när de innehåller kall vätska.

I stället för en traditionell skruvlock, har denna resa tumlare en spärrtryckknapp lock för enkel användning. Locket är läcksäker för att förhindra spill. För enkel rengöring och underhåll, skruvas locket helt och tål maskindisk. Under locket på tryckknappen, har denna termos en måttligt stor dricksvatten hål och en liten ånga hål. Det betyder dock inte komma med en separat kopp, så är opassande. Detta reser rånar inte komma med en väska, så om du inte stoppa in den i väskan eller mugghållaren på din bil, försvårar det en av dina händer.

Lätt och kompakt, är termosen vakumisolerade 16 oz Brown Commuter Bottle ett bra val för den dagliga pendla eller en morgon jogga. Det håller drycker varma eller kalla under långa perioder. Tyvärr, för en high-end modell, det erbjuder inte en hands-free metod för transport, så är inte de bästa termos om du behöver använda båda händerna.