tidur – Compumatic, 2017

Den Compumatic XLS biometrisk fingeravtrycks Clock låter dig klockan dina anställda in och ut med en fingeravtryckssystem som eliminerar dubbel stansning och håller en noggrann redogörelse för arbetstid. Denna klocka levereras med valfria obegränsade uppgraderingar så att du kan lägga på som ditt företag växer och har förmågan att göra flera beräkningar för att spara på bokföringskostnader och tid.

Ingår med realtidsklockan får du ett monteringsfäste och hårdvara, till kablar ansluta den, strömförsörjning, programvara och instruktionsmaterial för att hjälpa dig att ställa upp. Du kan anpassa tids kort för att återspegla när de anställda får sina löner, om månadsvis eller i kortare tidssteg. Korten är bekväma att använda och reflektera de gånger den anställde kommer in och lämnar, även om det är flera gånger dagligen. Det beräknar övertid, raster och löner för den löneperiod. Du kan kvalificera pauser om huruvida de är obetalda eller betalda och inkluderar övertid på olika lönenivåer. Lägga förmåns timmar, bonusar och sammanfattningar avdelning på varje anställd är också möjligt med den här maskinen.

Denna biometriska klocksystemet kan övervaka tid och löner för upp till 25 anställda. Det är dock utökas till ett obegränsat antal. Du kan använda systemet för att ansluta flera klockor. Du kan också använda färgkodning för att göra korten mer bekvämt att läsa, som att sätta arbetstid i en färg, övertid i en andra färg och lönesumman tjänat i en tredjedel.

Du kan använda denna klocka att dra obetalda raster, lunchperioder eller otillåten övertid och definiera antalet skift och timmar om ditt företag arbetar på ett skift. Ett flaggningssystem låter dig veta när och hur många gånger en anställd anländer sent eller lämnar tidigt liksom tidiga ankomster och de som stannar senast den schemalagda tiden. Denna funktion gör det mer bekvämt för dig att kontrollera var förbättringar eller förändringar är nödvändiga. I händelse av en anställd lämnar tidigt, kan klockan dra av denna tid.

Även fingeravtrycksteknik är inte idiotsäker, gör det leverera ett säkrare system som hjälper till att undvika kompis stansning och är ett snabbt sätt att logga in anställda i arbete, undvika linjer och ger dem möjlighet att nå sina arbetsstationer snabbare.

Den Compumatic XLS Biometric kan du använda en fingeravtrycks klockan för att övervaka dina anställda dagligen, och det spelar införsel och utförsel av individer så många gånger som behövs varje dag. Dessutom kan du räkna ut din lön, övertid och raster och dra oavlönade perioder.