titta reparationssatser – AGPtek 2017

AGPtek s Deluxe Watch Repair Tool Kit innehåller välgjorda verktyg, så att du kan ändra en klocka batteri eller arbete på en Watchband lätt utan att skada din klocka. Detta kit innehåller verktyg tillverkade speciellt för att utföra klock reparationer. En fördel med att göra arbetet själv är att du kan köpa en klocka batteri eller ny klockarmband var du vill.

Ändra en klocka batteri kräver precisa verktyg för att ta bort tillbaka från klockan fallet och pincett som är smal nog i spetsen för att ta bort det gamla batteriet. Du måste också att immobilisera klockan för att stabilisera klockan och förhindra skador på kristall eller boetten. Ändra eller reparera en Watchband kräver ett verktyg för att ta bort och ersätta de gamla stift.

Denna klocka verktygslåda är en 20-bit uppsättning som inkluderar ett fall öppnare och hållare, en länk stift remover, en skiftnyckel, länk stift borttagningsmedel plus extra stift och en klocka handen remover som syftar till att lyfta händerna och släckas utan skador. Den innehåller också en stjärnskruvmejsel, tre platt-head skruvmejslar med extra blad, kedja tång, pincett, en dubbelriktad hammare, en fjäder bar remover med tips, en lupp, putsduk och plastlåda för att lagra stiften. Medan hobby kan njuta av dessa urmakare verktyg, kan en husägare också vara användbar för inte bara klockor, men andra objekt som innehåller små skruvar, såsom glasögon, batteridrivna leksaker eller elektronik. Många husgeråd innehåller små skruvar som är otillgängliga om du inte har rätt verktyg.

För att byta ett batteri, du placerar din klocka i hållaren, ta bort den bakre med fallet öppnare och använda pincett för att byta ut batteriet. Byte av brusten länk i en klocka innebär att man använder länken stift remover. I denna klocka verktygslåda, har du också verktyg för att ersätta visarna, ta bort verk från fallet för rengöring och byta packningar samt andra klocka reparationsarbeten.

AGPtek s Deluxe Urmakare Tool Kit innehåller verktyg för att göra flera olika reparationer på klockor och smycken samt att ändra på små elektroniska apparater eller glasögon batterier. De som letar efter en klocka verktygslåda samt urmakare verktyg för att arbeta med små elektronik kanske vill ta en närmare titt på denna verktygslåda.