titta reparationssatser – Excelvan 2017

Den Excelvan Repair Tool Kit är en praktisk 36-delars kit som innehåller allt du kan behöva byta klockbatterier, ersätta eller reparera en Watchband eller förkorta en metallWatchBand eller armband. Som har de korrekta klocka reparationsverktyg för att göra smärre klocka eller armband reparationer gör jobbet enkelt och minskar risken för skador. Dessutom sparar du pengar och tid från att behöva betala en juvelerare för att göra jobbet och ger dig mer val i där du köper en ersättningsWatchBand eller batteri.

Titta reparationsverktyg kan vara praktiskt för många andra små projekt bortsett från att göra reparationer på din klocka eller ett armband. De små skruvdragare är också bra att byta batterier på dina små elektroniska apparater och dra åt eller ersätta skruvarna på dina glasögon. Detta kit levereras med tre olika storlekar av små skruvmejslar, så att du lätt kan hitta den storlek du behöver.

Verktyg i denna klocka verktygslåda omfattar en klocka fall öppnare som öppnar fall till 34 millimeter i storlek, stift och en klocka hållare som är användbara för många klockor samt en kniv och en back bända öppnare för att öppna boetter. Den innehåller också pincett av rostfritt stål, en fjäder bar verktyg med två reservspetsar, sex-armband fjäderstift i olika storlekar, en länk remover, tre reserv stift och tre skruvmejslar i storlekar på 1,2, 1,4 och 1,6 millimeter. Verktygen är alla gjorda av metall och plast för hållbarhet. En dragkedja fall medföljer speciella platser tilldelade för vart och ett av klockan verktyg.

Med denna klocka verktygslåda, kan du utföra mindre reparationer på armbandsur och armband, såsom batteribyte, reparation och ändra klockarmband och ersätta packningar. Dessutom kan du byta batterier i dina andra små elektroniska apparater som kräver användning av en liten skruvmejsel. Den blixtlås, bärbara verktyg gör det också möjligt att enkelt lagra det hemma eller ta med den om du gör små reparationer på mässor eller utställningar.

Den Excelvan Repair Tool Kit Set är en mångsidig kit som ger dig de verktyg du behöver för att göra mindre klocka och armband reparationer, ta bort och sätta in nya batterier i klockor och andra elektroniska apparater utan att behöva ta dessa objekt till en professionell för reparationer. De som letar efter en liten, bärbar klocka verktygssats kanske vill titta på detta ytterligare.