trådlös laddare – Tylt Vu, 2017

De flesta trådlösa laddare har bara du ställa in enheten ner och gå om ditt företag, men ibland ditt företag behöver använda telefonen. Den Tylt Vu (uttalas “Tilt View”) ger dig möjlighet att fortfarande interagera med enheten även när den laddas. Laddnings pad är our Top Ten Silver Award vinnare för sin förmåga att hjälpa till att hålla din handhållna enheter laddade på ett elegant sätt. Den Tylt håller din Qi-aktiverade enheten på en 45-graders vinkel, fördubbla det som ett stativ. Denna laddare är kompatibel med flera enheter och är verkligen en enastående produkt på en växande marknad. Det är dock lite på den pricy sidan.

Specifikationer

Laddnings pad kommer att arbeta med flera enheter eftersom den använder den gemensamma Qi-standard laddningsmetod. Vaggan är lång och bred nog för de flesta smartphones att ta betalt vid en optimal betraktningsvinkel. Det även kommer att hålla en 7-tums tablet utan problem. Para det med en Bluetooth-tangentbord och du har en fin, kompakt arbetsstation. Du kan också använda stativ för att hålla mobilen eller surfplattan för att titta på Netflix eller videoklipp som du har lagrat på enheten.

Som med alla modeller trådlös laddning, tar det lite längre tid att ladda dina enheter trådlöst än det gör med en vanlig väggkontakt. Till exempel, den Tylt laddar med en maximal ström på 750mAh. Under våra tester, Juiced Laddnings pad upp en död Nexus 5 i 3 timmar och 20 minuter. Lyckligtvis har det en effekt på 12 volt, vilket betyder att det kommer att ta ut snabbare än mindre kraftfulla trådlösa laddare, och det är tillräckligt stark för att låta dig fortfarande hålla ditt fall på enheten medan den laddas.

Den Tylt Vu mobiltelefon laddare levereras med en nätadapter och en nätsladd som mäter mer än 5 fot lång. Var medveten om att laddaren inte använder microUSB, så att du inte kommer att kunna byta sladdar att använda laddningsstället i en plan eller ett fordon.

En grön LED ljus kommer att lysa så att du vet om enheten laddas eller är i standby-läge. Ljuset blir röd när enheten tas bort eller laddas inte korrekt. Lysdioden är under basen av laddaren, så det är inte mycket ljus, och det kommer förmodligen inte hålla dig i mitt i natten om du väljer att använda laddaren på nattduksbordet.

Den Tylt Vu kommer i fyra olika färger och är gjord av ett mjukt, slitstark plast med kolsvarta toner, och pojke gör det ser bra ut. Laddnings mattan är lätt, så att du kan ta den med dig om du vill, men det är tänkt att stanna på samma plats. Laddaren är robust och kommer inte att glida runt ytan du ställa in den på, tack vare fyra gummifötter som är anslutna till stativets bas.

Design

Denna trådlösa laddare använder tre induktiva laddningsspolar så att du inte behöver oroa sig för foder telefonen med spolarna att få en laddning. Oavsett vilket sätt du placerar din mobila enhet, bör du få en stadig avgift.

Du kan använda telefonen i liggande eller stående läge medan den laddas. Dra är fortfarande en bris och känns naturligt när enheten vilar på den trådlösa telefon laddare. Även textmeddelanden med ena handen medan enheten laddas känns bekväm.

På baksidan av laddningsstationen har ett litet hål som du kan mata nätsladden genom så att det inte är i vägen eller göra stativet vinglig. Ett potentiellt problem är placeringen av din hörlursuttaget. Det finns ingen plats för ett hörlurssladden vid basen. Detta är inte ett problem om din hörlursuttaget på toppen av telefonen, men många smartphones har uttag på den nedre änden.

Om av någon anledning enheten tar inte ut, erbjuder Tylt både telefon och e-post stöd utöver ett års garanti på Vu. En garantikortet ingår i lådan .. Om du inte är 100 procent nöjd, har du möjlighet att ringa eller e-post Tylt och företaget lovar att göra det rätt.

Totalt sett är Tylt Vu mycket imponerande. Här finns fler funktioner än de flesta trådlösa laddare, till exempel fördubbling som ett stativ för din mobila enhet. Det är smart och snygg, och det fungerar med en mängd olika enheter. Eftersom det har tre laddningsspolar det kommer att öka din enhet till en full laddning snabbare än andra laddare på marknaden. Den finns i olika färger och är ett bra köp, trots att det på dyrare än andra modeller.

Hjälp och support

Sammanfattning