trash kompaktorer – Viking sopkomprimeringsanordning 2017

Viking counter trash komprimator är en 1,55 kubikfot apparat med 3000 pounds av pressande kraft. Höjden på apparaten kan ställas in mellan 34 3/8 inches och 35 3/8 inches med sina utjämning ben, och bredden är 14 7/8 inches. Varje cykel av Viking tar 35 sekunder och bin kan hålla upp till 30 pounds av sopor innan du behöver för att byta påsen. Den dolda, digitala displayen har en fördröjd start funktion som drivs av ett 9 volts batteri. Detta avfall komprimator har också en sidoförvaringsfack, en sidodörr spärr och en utbytbar lukt disk för deodorizing maskinen.

Hemma skräp komprimator har ett unikt utseende utan att ge avkall på funktionalitet. Kontrollerna är dolda bakom en snygg standard stål framsida, men panelen har fortfarande en bra klocka som kommer att sätta en försenad start för packning. Detta innebär att du kan ställa in enheten att komprimera och förlänga kompression medan du sover. Viking kommer att ge dig en hög nivå packnings utan att behöva vänta 30 minuter eller mer att kasta dina sopor bort.

3/4 hästkrafter motor är stark och tyst. Viking anger en packning förhållande av 6-till-en med denna apparat, vilket innebär sex gånger mer sopor per belastning. Om du behöver utföra en snabb cykel, tar det inte lång tid. Hejaren kommer att gå ner och återgå till sitt utgångsläge alla inom 35 sekunder. När det är dags att byta ut påsen, det finns också ett förvaringsfack inom avfallspackare för extra påsar, en bekväm tillägg.

Den deodorizing systemet fungerar med en luktreglerande skiva, som ska pågå ungefär sex månader innan du behöver byta den. Skivan är inställd med en elektronisk styrning som automatiskt slår det var 30 dagar. Detta innebär att du inte behöver manuellt aktivera en fläkt eller oroa sig för ständiga kontroller på ett filter. Skivan har fem gröna sektioner och en röd indikerar utgången, så det är lätt att se när det är dags att köpa en ny skiva.

Ta bort skräp från Viking sopor komprimator är lätt på grund av dess lutande yta. När påsen är full, kommer en sida spärr släppa ansiktet av enheten mot golvet, vilket gör påsen lättare att greppa och eliminera en hel del vertikala lyft. Detta kommer att vara bra för din rygg och göra det lättare för mindre barn hjälper runt huset. För deras säkerhet, kan du ta bort nyckel ratten på kontrollerna, vilket gör maskinen obrukbar utan det.

Viking trash komprimator är fördröjd start och ovanliga lukt disk ersättning gör ditt förfogande uppgifter enkelt. Utseendet på enheten är ren, och den kraftfulla komprimerings är en av de bästa tillgängliga.