TV väggfästen – Mount-It MI-318B, 2017

Mount-It MI-318B är en robust TV väggfäste som är kapabel att hålla en TV som mäter 32 till 60 inches och väger upp till 175 pounds. Man skulle kunna tro allt detta stål och monteringsverktyg skulle göra TV sticka ut märkbart från väggen, men fästet faktiskt innehåller alla komponenter ganska bra. Den mest TV bör sträcka sig från väggen när den är i en fast position är endast 1,5 inches. Om du dra nytta av tiltfunktionen, som går upp till 12 grader, kan profilen storlek ökar.

Sammanfattning

På baksidan av din platt-TV hittar du ett mönster av hål överensstämmer med VESA. MI-318B är VESA-kompatibel upp till 700 x 400. Om din TV har en större VESA mönster, kommer detta fäste inte fungerar.

När du öppnar Mount-It MI-318B och ta ut alla komponenter, kommer du att märka en ton av monteringsverktyg. Även om du inte kommer sannolikt att använda allt detta, är det där för att se till att du har rätt hårdvara för din situation. I paketet ser du hårdvara som kan fästa väggplatta på trä eller metall dubbar, tegel eller betong. En bubbla nivå är inbyggd i fästet längs det översta fältet, men bara för att vara säker, rekommenderar vi att ha en större, mer tillförlitlig nivå till hands.

Justera monterade TV är en bris. En inbyggd horisontell justeringsfunktionen gör det möjligt att låsa upp TV, skjut den i sidled till önskad position och sedan låsa den på plats. Vi gillar den här funktionen eftersom det tillåter dig att justera TV: n till rummets specifikationer, inte tvärtom.

Mount-It webbplats är lätt att navigera och har all information du kan behöva. När du forskning en produkt, är det skönt att ha alla relevanta uppgifter som för dig, och Mount-Det ger all den till hands. Bäst av allt, Mount-Den erbjuder en fem års garanti på alla sina TV väggfästen, garantera kvaliteten.

Mount-It har en bra produkt i MI-318B TV väggfäste. Oavsett om du montera en tv i ett kontor, motell, sovrum eller hemmabio, Mount-Det ger alla nödvändiga komponenter för att göra det och lägger till några extra på vägen. Vi uppskattar låskolven som du kan hänglås om TV: n hänger på en offentlig plats eller helt enkelt fästas i önskat visningsläge. En annan praktisk funktion är den horisontella och lutningsjustering som tillåter dig att verkligen anpassa din underhållning setup.