uninstaller program – Advanced Uninstaller PRO 2017

Om du funderar på att optimera din dator genom att ta bort skräpfiler och bloatware, Advanced Uninstaller PRO ett kraftfullt verktyg för att utföra dessa uppgifter. Avinstallations Verktyget tar bort filerna. Programvaran har en File Shredder och tar bort cookies och tillägg som installerats av webbläsare. Gränssnittet har stora ikoner och är enkel att navigera. Vi bör nämna att denna produkt är ad-stödda, så Advanced Uninstaller PRO erbjuder onödiga tredjepartskomponenter.

Sammanfattning

Den allmänna verktyg avsnittet Advanced PRO innehåller alla nödvändiga verktyg för systemoptimering. Ett standardprogram avinstallerare finns i denna lista. Detta öppnar en lista över program på datorn, där du kan klicka på rutan bredvid oönskade element för att avinstallera dem. En Installation monitor klockor all mjukvara och program du installerar på din hårddisk. Det finns också en startmenyn Cleaner, vilket är något vi inte har sett med andra avinstallera verktyg. Detta verktyg tacklar oönskade program i Windows Start-listan och använder en guide för att ta bort eventuella trasiga genvägar.

Advanced Uninstaller PRO innehåller Windows-tjänster som Diskrensning, diskdefragmentering och avinstallera Kontrollpanelen objekt. Denna borttagningsverktyg innehåller en Font Manager för att rensa upp teckensnitt du inte känner igen eller inte använder. Avinstalleraren kommer också söka efter duplicerade filer som ibland kan sparas flera gånger i olika mappar på datorn. En enkel skanning kommer att söka efter noll-stora filer och tomma mappar också.

För er som vill hindra någon från att återhämta dina raderade filer, File Shredder gör just det. Denna tjänst förhindrar fil återhämtning genom säkert skriva över de objekt som du vill ta bort flera gånger med slumpmässig data, och sedan ta bort dem. Inte ens en IT-tekniker skulle kunna återvinna dessa filer.

Avancerad PRO innehåller register verktyg för att optimera systemet. Många människor inte komma runt att defragmentera sin dator register. Avancerad PRO skannar registret och när den är klar, kan du klicka för att få upp den igen eller återställa någon av ditt arbete.

Innovativa lösningar har en mängd information på sin hemsida om Advanced Uninstaller PRO. Det finns flera manualer du kan ladda ner det instruera dig om hur du använder programmet. FAQs sektionen saknar en hel del, men många människor använder forum för att ställa frågor och kommunicera med varandra, liksom med innovativa lösningar. På bolagets hemsida hittar du aktuella och snart kommer att komma programuppdateringar och information om program för att leta efter när du tar bort filer från datorn.

Oavsett om din dator är ny eller gammal, Advanced Uninstaller PRO arbetar för att optimera systemets prestanda. Det kan ta bort alla tillägg från webbläsare, ytterligare trial-erbjudande programvara du får med en ny dator, och duplicerade filer och mappar. Dessutom skapar detta avinstallera programvara för säkerhetskopiering och återställningspunkter för att säkerhetskopiera dina filer och information.