väderstationer – La Crosse Technology 2017

La Crosse Teknik Trådlös färgväderstation har animerade väderikoner på en lysande färgskärm, vilket gör det lätt att läsa. Den har också en batteribackup för basenheten. Väderstationen har en LCD natten dimmer, och det finns en USB-port på baksidan av väderstationen för laddning andra enheter. Laddningssladden ingår inte i enhetens pris, så du måste köpa det separat.

Denna personliga väderstation mäter både inomhus och utomhus temperatur och luftfuktighet med min- och maxvärden visas. Temperaturområdet inomhus är 32 grader till 122 grader Fahrenheit och utomhus mäter temperaturer från minus 40 till 140 grader Fahrenheit. Alkaliska batterier är tillräckliga tills utomhustemperaturen sjunka till minus 20 grader. Under detta är lämpligt att använda litiumbatterier. Enheten mäter relativa fuktigheten mellan 3 och 99 procent. Dessutom ger denna väderstation värmeindex och daggpunkt beräkningar.

Enheten mäter temperatur och fuktighet via en medföljande trådlösa sensorn. Denna personliga väderstation sänder data från sensorn till basenheten över ett avstånd på 200 fot. Batteriets livslängd är cirka 24 månader vid behov batterier används, och det finns en låg batteriikon för både givaren och basenheten. Basenheten, som levereras med en nätadapter, har en batteribackup som använder tre alkaliska AA-batterier. Kostnaden för detta hem väderstation omfattar endast batterier för sensorn, dock. Vid användning av växelström vid basen förblir bakgrundsbelysningen, men om enheten är på batteriet, måste du trycka på knappen för att aktivera bakgrundsbelysningen.

Denna trådlösa väderstation lär sig att ge exakta väderprognoser med tiden. Väderprognoser kan ta tre eller fyra veckor att bli korrekt. Prognosen är begränsad till 12 timmar.

Denna personliga väderstation levereras med en självhärdande klocka som är kopplat till ett atomur. Den uppdaterar för sommartid automatiskt, så att du inte behöver komma ihåg att ändra tiden. Enheten har en dag och datum kalender visas. Dessutom har detta hem väderstation ett larm med en snooze-knapp och visar en ikon när larmet är aktivt.

La Crosse 308A-146 ger dig behövs alternativ. Denna trådlösa väderstation inkluderar en stor färg utökad display som är lätt att läsa och lättlästa. Automatiserade ikoner gör visualisera prognos kul. Införande av ett larm med en nattlig dimmer gör den till en lämplig säng enhet. Trots sin korta trådlös överföring räckvidd, kan denna väderstation vara väl värt att överväga.