våffeljärn – Oster Duraceramic Våffeljärn 2017

Oster DuraCeramic är en våffla maker som kommer att utföra de mest grundläggande funktionerna hos alla arbets våffla maskin. Dess våfflor är inte bara välsmakande, men denna flip våffeljärnet är kompatibel med olika ingredienser och blandningar.

Sammanfattning

Införandet av en bryn styrfunktion är imponerande, och även om våfflor visade sig väl vid olika inställningar, ofta var vi tvungna att experimentera med gräddningstiden när vi testade produkten. Bristen på noggrann färdiga att äta timing är en av de svagaste delarna av denna våffla maskin. Oavsett vilken våffla recept eller värmenivån vi försökt, det inte göra ett bra jobb med att indikera när en våffla var helt kokta. Dess färdiga att äta ljus tänds när en våffla är fortfarande fuktig, vilket innebär att du riskerar att under matlagning våffla eller över matlagning det. Det finns också inget ljud summer, så om du går bort och inte se ljuset indikationer, riskerar du bränna våfflor, vilket kan skada våffeljärn.

Vi hade inga problem att ta bort helt gräddade våfflor. Den keramiska våffeljärn gjorde det lätt att manövrera en spatel mellan en våffla och ytan. Det finns också några svårigheter i montering, med bara en enkel plug-in för bakning beredning. Saneringen tar mer än ett par minuter, men även om du är försiktig. Maskinen inte droppa överdrivet, men luckan struktur är svårt att arbeta runt.

Handtagen är värmebeständigt, och även när vi hade våffeljärn inställd på varma temperaturer vi hade inga problem att dra i handtagen när vi vände våffla. Storleken på Oster DuraCeramic presenterar svårigheter antingen flytta eller lagra den, eftersom det tar upp mycket utrymme. Det är inte hopfällbar, så du måste spara det som är, vilket kan vara svårt om du inte har mycket disk eller lagringsutrymme.

Våffeljärnet har ett års garanti, vilket är typiskt för sin design och kapacitet. Du kan maila kundservice och få ett svar inom 48 timmar. Du kan nå hemtjänst linjen under kontorstid, och representanter Oster s verkar både vänliga och informerade.

Detta är en av de svårare våffeljärn att rengöra. Även med viss ansträngning hade en hel del återstod. Vi vill att det fungerar bra i en mängd olika situationer, men. Förmågan att arbeta med olika typer av svammel recept är beundransvärt, men Oster DuraCeramic har vissa brister i bakning installation och design som håller det strax under de bästa val i våffeljärn.