väggluftkonditioneringar – Frigidaire FFTA1233S1, 2017

Frigidaire FFTA1233S1 har en imponerande uppsättning funktioner som kan hålla dig bekväm när sommartid temperaturen börjar klättra. Vår Top Ten omdömen om Silver Award vinnaren är bara blyg av den högsta energieffektiviteten betyg i vår jämförelse så det kan kyla ner saker utan att det kostar för mycket på din elräkning. Det tar också bort en hel del fukt från luften och har ett brett utbud av driftlägen för att passa dina behov på en viss dag.

Effektivitet

Detta Frigidaire enhet är utformad för att kyla ett medelstort rum, helst 550 kvadratfot. I-vägg AC enheter som är överdimensionerade inte bra, så det är värt att ta tid att mäta rummet du hoppas att svalna i förväg för att se till att det är rätt runt 550 kvadratfot.

Den maximalt luftflöde är lite underwhelming jämfört med andra i våra vägg luftkonditionering recensioner på 286 kubikfot per minut. Som placerar den på tredje bäst, men sedan fem av våra 10 produkter slips för andra plats som inte är alltför imponerande. Eftersom detta är det nummer som representerar hur mycket luft rör sig ut ur enheten på en gång, är det viktigt, men andra faktorer också spelar roll. Frigidaire har nästan alla av dem.

Denna vägg luftkonditioneringen är den tredje bästa i vår lineup att avlägsna fukt från luften. Det kommer att eliminera 3,3 pints i timmen när den är igång. Vissa konkurrenter har en Avfuktning skyddat läge för att ta fukt minskning ett steg längre, men detta är inte en av dem. Dock är 3,3 pints en timme en anständig summa och kommer att göra en skillnad du kan känna när du bor i ett fuktigt klimat.

Energy Star-certifiering innebär att detta väggfäste AC enheten möter Department of Energy: s strikta normer för produkter som minskar föroreningar och använder energi konservativt utan att funktioner och prestanda. Denna vägg luftkonditioneringen prestanda även har certifierats av Association of Home Appliance Manufacturers, som använder ett oberoende laboratorium och standardiserade tester för att kontrollera kyleffekt varje apparat.

Du har en stor kontroll över denna vägg luftkonditioneringen, och du behöver inte vara alldeles intill den för att ändra inställningarna. Fjärrkontrollen kan du sitta i stolen du kollapsa efter jobbet och upp kyleffekt, eller stänga av den. Du har också tillgång till olika driftslägen, inklusive sömn. Viloläget kommer successivt upp temperaturer under hela natten så att du inte vaknar upp iskallt, med bortkastad energi för att hålla det alltför kallt på natten.

bekvämlighet

I automatiskt läge luftkonditioneringen kommer att använda fläkten och kompressorn så lite som möjligt och samtidigt bibehålla den temperatur som du anger. Energisparläge kommer att utnyttja fläkten för att upprätthålla svala temperaturer utan att använda kompressor, som i allmänhet kräver mer energi. Fläkten kommer att pågå under en tid efter det att kompressorn stängs av och sedan i 20-sekunders cykler vid 10-minuters intervall. Om rumstemperaturen går alltför hög kompressorn går automatiskt tillbaka på.

Frigidaire FFTA1233S1 har fyrvägs lameller som du kan använda för att rikta luft uppåt, nedåt, vänster och höger för att passa din kylning behöver vid varje given tidpunkt. Det är ett centrum handtag för att göra det lätt att ordna luftflödesriktningen. En ingår luftfilter hjälper till att hålla dammet ur din inomhus omgivning och kan lätt rengöras när det blir mindre effektiv. Tillverkaren föreslår en gång per månad rengöring, som bara innebär försiktigt tvättning med flytande diskmedel. Denna enhet är relativt lätt, särskilt jämfört med andra som kan täcka medelstora rum.

Frigidaire står vid denna enhet med en imponerande garanti på kompressorn, som är i kraft i fem år. Som är knuten till den längsta i vår jämförelse. Den totala garantin är ett år lång, vilket är genomsnittet. Denna tillverkare är lätt att kontakta via e-post och chatt om du har några frågor. Webbplatsen är också användarvänligt och fylld med användbar information, inklusive svar på vanliga frågor.

Kylning bara ett rum i ditt hem kan vara meningsfullt i många olika bostadssituationer, och Frigidaire FFTA1233S1 är en bra lösning för medelstora rum. Imponerande höga EER och maximalt luftflöde siffror gör det till en riktig konkurrent. Denna energieffektiva enheten saknar en Avfuktning skyddat läge men erbjuder alla övriga rörelse alternativ vi tittat på, inklusive sömn och energisparlägen. Denna enhet är utformad för att göra det mesta av de pengar du investerar i att hålla ditt hem bekväm under sommarmånaderna.

Design

Hjälp och support

Sammanfattning