vakuumlivsmedels tätningsmedel – VacMaster VP210, 2017

Den VacMaster VP210 avdelningen Vacuum Sealer är en professionell kvalitet kammar sealer som kan användas hemma. Detta vakuum sealer kan ta din tätning till en ny nivå, vilket gör det ett bra köp för erfarna användare.

Kammare vakuum mat förseglings maskiner används ofta av professionella på grund av den höga sug dessa maskiner kan uppnå. Men det är enkelt och säkert nog för hemmabruk av personer med erfarenhet av att använda vakuum mat tätningsmedel den VacMaster VP210. Med regelbundna vakuum tätningsmedel, du försegla endast i slutet av dina väskor, men med kammar tätningsmedel, kan du placera hela påsen i maskinen som skall tätas. Då vakuumet gör resten av arbetet. Denna process gör det möjligt för en ännu tätare tätning över hela ytan av väskan, hålla maten fräsch längre än andra metoder.

Medan de flesta vakuum tätningsmedel kämpar för att sugluft från påsar av vätskor eller vätskerika livsmedel är VacMaster VP210 systemet kan suga luft från hela kammaren. Du placerar helt enkelt din insida kammaren maskinens stäng locket och lufttrycket når en perfekt jämvikt. När påsen är förseglad, är luft släpps tillbaka in i kammaren. VacMaster hävdar att VP210 kan erhålla en 27-29 Hg nivå undertryck, jämfört med 24-26 Hg trycknivån för de flesta vakuum mat tätningsmedel.

Sugkraften i VP210 vakuumlivsmedels sealer kan tillgodoräknas delvis sin tvåcylindrig kolvpump. Vakuum och tätningsalternativ kan anpassas, ger dig flexibilitet i din dammsugning alternativ. Tätningen timer kan justeras baserat på din väska tjocklek, eller så kan du manuellt tid din dammsugning upp till en minut. Den VP210 är så gott som underhållsfritt, med en torr pump som inte ska behöva rengöras eller bytas. Denna sealer kommer med kammarpåsar, utfyllnadsplattor, en underhållssats och en användarguide. Denna enhet är kompatibel med upp till 10-tum med 13-tums påsar.

Eftersom detta system är mer sofistikerade, kan du behöva ytterligare hjälp att sätta upp. Det är på den övre delen i pris, men dess hållbarhet och mångsidighet för hemmet eller kommersiellt bruk garantera detta kommer att bli ett livsmedel vakuum sealer som kommer att stå sig genom tiderna.