vandra i baljor – Jacuzzi Finestra 6030, 2017

Jacuzzi, känd för utomhus spa och bubbel inomhus lyx badkar, erbjuder också en rad av walk-in badkar, börjar med sin bas modell, jacuzzin Finestra 6030 Blötläggning Bath.

Detta ADA-kompatibel walk-in badkar för seniorer har en grab bar, en inbyggd stol och strukturerad golv. Steget upp på denna modell är inte de lägsta på marknaden 6,5 inches hög, men är ingalunda den högsta. Sitsen är endast 14 inches hög, i stället för de ADA-standard 17 inches. En annan säkerhetsfunktion är anti-skållningsskydd. Det är en viktig punkt att ha, när du sitter inne medan det fyller.

Eftersom jacuzzin Finestra walk-in soaker badkar är en basmodell, endast ett fåtal alternativ är tillgängliga. Vit akryl och krom dränerings kit är standard på denna tub; men du kan ändra ut badkaret färg och dränera kit finish för en liten extra kostnad. Det är också möjligt att lägga till färgterapi och aroma alternativ.

Detta walk-in kjolar tub, tillverkade av högblank akryl, finns i vitt, mandel, svart eller ostron och inkluderar en vänster- eller högerhänt avloppssystemet. Jacuzzi använder ett ark process för att tillverka högblank akryl, ger badet en sömlös yta och förhindra läckage.

Jacuzzi på soaker badkar har en fast stålram. Stål gör detta badkar mindre benägna att skevhet eller böjning, som kan tendera ske över tiden med frekvent användning eller under transport och installation. Detta Jacuzzi steg i badkaret modellen passar i samma utrymme som en traditionell badkar i de flesta hem, vilket gör att den kan passa i din befintliga utrymme och kommer att spara på extra remodeling kostnader.

Den Finestra walk-in badkar inkluderar en begränsad livstidsgaranti, som en certifierad entreprenör utför installationen. Företaget erbjuder en no-skyldighet i hemmet konsultera när du ber om en offert. Citat är bra för upp till 45 dagar, vilket ger dig tid att göra en del att jämföra innan du gör ditt slutgiltiga beslutet. Detta citat inkluderar kostnader för leverans, professionell installation, borttagning av den gamla badkar, en introduktion till din nya walk-in badkar och full rengöring.

Detta är en bra, grundläggande nivå walk-in badkar för äldre eller någon som är ute efter en steg-in soaker badkar. Jacuzzin Finestra 6030 Blöt Bath är populärt eftersom det passar i de flesta hem utan en större ombyggnadsarbete. Men du kommer att behöva använda en av Jacuzzi godkända entreprenörer för installation att kvalificera sig för livstidsgaranti.