vandra i baljor – Meditub 26 x 46, 2017

Den Meditub 26 x 46 tum vänster dränerings kex hydroterapi och luftbehandling walk-in badkar är ett bra val för personer som ersätter en befintlig dusch, uppdatera ett litet badrum eller bor i en husbil tack vare sin storlek och alternativ.

Finns i vitt eller kex, det högblanka glasfiber steg i badkaret har en trippel gelcoat som ger extra hållbarhet och har en rostfri stålram med justerbara fötter för att se till att dess nivå när den är installerad. Den har också en 6-tums tröskel höjd.

Dörren på denna walk-in badkar för seniorer svänger inåt och inkluderar Meditub egen skuren dörr design. Du kan välja mellan en vänster- eller högerhänt dörr och avlopp. Andra vanliga funktioner inkluderar en 17-tum hög profilerad sits, en strukturerad golv, en grab bar och en expansionssats så att den får plats i en vanlig 60-tums utrymme. Detta step-up badkar innefattar en kran däck. Kranen uppsättning är en 3/4-tums modern stil. Den innehåller en utdragbar dusch med en pop-up stav för att hålla den på plats.

Detta är ett dubbelt system badkar, så det har både bubbelpool och luftsystemet ingår. Det har också aromaterapi och färgterapi. Virvlande har sex justerbara och riktvattenstrålar med en fri 300-watts in-line värmare för att bibehålla vattentemperaturen. Luftsystemet på detta steg i badkaret innehåller 16 självrengörande luftstrålar, också med en fri in-line värmare. Båda systemen har en lättåtkomliga kontrollknappen för att stänga strålar av och på. Alla strålar har en 360-graders rörelseomfång.

Garantin på Meditub 26 x 46 tum vänster dränerings kex hydroterapi och luftbehandling walk-in badkar är 15 år med ett par undantag. Det omfattar alla kopplingar och komponenter som ingår från Meditub endast den ursprungliga installationen. Alla arbets- och reparationstjänster omfattas under de första 90 dagarna. Walk-in badkar skal, ram och mål har en 15-års garanti. Motorerna och elektronisk utrustning bara har en 1-års garanti, dock. Badkaret tätning har en livstidsgaranti. Alla garantier gäller endast för den ursprunglige köparen.

Detta Meditub walk-in badkar levererar ett antal alternativ som standard till ett rimligt pris, men garantin är ganska restriktiva, särskilt om du är ute efter att sälja under de närmaste åren. Ramen i rostfritt stål ger bra stöd, dock, och införandet av värmaren, bubbelpool och luftsystem betyder det erbjuder mer än många i samma prisklass alternativ.