varmvattenberedare – Camp Chef Triton, 2017

Camp Chef Triton Portable Varmvattenberedare kan du ta en varm dusch var som helst, när som helst. Den bärbara enheten bara behöver vara ansluten till en trädgårdsslang, och det kommer att producera upp till 1 1/2 gallon av hett vatten per minut. Den bärbara varmvattenberedare är perfekt för att skölja av dina barn efter en dag på stranden, sprutning ner ditt husdjur, eller bara behandla dig själv med en varm dusch efter camping.

Vid 15 pounds, är Triton 5L Varmvattenberedare lätt nog att bära. Värmen och vattenflödet är justerbar, eftersom värmarna har låga och flödeskontroll. Enhetens portabla 8 fot slang har fyra dusch inställningar: jet, dusch, dimma och utanför. När vatten är påslagen, aktiveras uppvärmningsenheten automatiskt. Mässings kontakten bör vara förenliga med alla grundläggande trädgårdsslang, och du kan fästa regulatorn slang till en bulk propan tank. Du måste plocka upp ett par D-batterier för att driva enheten, dock.

När påslagen, den bärbara varmvattenberedare löper på 20 minuter. Vid den tidpunkten kommer en säkerhetsfunktion sparkar av strömmen. Du kan fortfarande slå på den igen när den stängs av, men funktionen är utformad för att bevara vatten, begränsa energianvändningen och fungerar som en säkerhetsmekanism.

En elektrisk varmvattenberedare kräver elektricitet, vilket kan vara svårt att spåra på resande fot. En gas varmvattenberedare kan erbjuda dig mer flexibilitet. En enda standard LP tank kan få dig ca 11 timmars användning, beroende på temperatur. Du kan få högre temperaturer av din varmvattenberedare genom att begränsa vattenflödet. Ju mer vatten som strömmar genom, den lägre temperaturen är, eftersom det finns en större volym för värmaren att hantera.

Camp Chef Triton är ett bekvämt alternativ om du letar efter en snabb, varmvatten anslutning. Enheten är liten och lätt nog att du ska kunna lägga den i baksätet på bilen och ta den med dig överallt, vilket är användbart för att få leran av husdjur eller barnen innan de hoppar i baksätet.