varmvattenberedare – Rheem tankless, 2017

Den Rheem Tankless Electric RTE 13 är en kompakt, energieffektiv elektrisk varmvattenberedare erbjuder dig ett kontinuerligt flöde av varmt vatten. Genom att utnyttja lågt flöde aktivering, RTE 13 levererar en snabb svara point-of-use mekanism som ger rätt temperatur vatten på ditt kommando. Den modulerande värmeväxlare bidrar till att förbättra effektiviteten i uppvärmningsprocessen, minskar energiförbrukningen, och ser till att du inte förlorar värme i standby-läge.

På grund av vattenvärmaren storlek, bör du inte ha problem med att installera enheten någonstans i ditt hem. Modellen är 10 inches tall och 7 1/4 inches bred, så att du inte konkurrerar om väggyta. Det är lätt och installationen är ganska enkelt – du behöver inte ens ta bort locket. Det behöver 1/2-tums kompressionskopplingar för att ansluta till din vattenkälla, och den elektriska varmvattenberedaren eliminerar växthusgaser själv, så ingen ventilation är nödvändig. Du behöver inte heller oroa dig en temperatur och tryck (T & P) ventil.

Den Rheem RTE 13 Varmvattenberedare har en robust mässing och koppar värmeväxlare, och inkluderar en färdigkopplad nätsladden. LED-displayen gör det lätt att läsa status för värmaren (aktivt kontra vänteläge), och du kan styra temperaturen från utsidan av lådan också. Tankless RTE 13 är en 13-kilowatt, 240 volt enhet. Du behöver en särskild 60-amp brytare men.

Rheem erbjuder ett energieffektivt alternativ till den traditionella gas vattenvärmaren, och RTE 13 är idealisk för snabb att svara varmvatten för din diskbänk. Point-of-användning varmvattenberedare är en liten, enkel enhet som är bra på att hantera en enda vattenkälla. Rheem stöder Tankless Electric RTE 13 med en 10-årig begränsad värmeväxlare och ett års begränsad delar garanti. Det kommer inte att göra jobbet om du räknar på det för din dusch eller andra höga volymer av vattenflödet, men så långt som helt enkelt hantera ett handfat, är den elektriska varmvattenberedare effektiv.