vattenkylare – NewAir Water Cooler 2017

Den NewAir WCD-200W Water Dispenser är en enkel vattenkylare som är väl lämpad för kontor, hem eller gym användning. Det ger både varmt och kallt vatten, och det har en elegant, kompakt design för att minimera det utrymme som den kräver. Den levereras i en helt vit finish, den mest populära färgen för moderna vattenkylare, vilket gör den kompatibel med de flesta kollektioner.

Detta vatten dispenser har en inbyggd förvaringsfacket i botten, vilket är bra för att hålla extra koppar eller leveranser av ditt val. Uttåg dörren är bra för praktisk förvaring alternativ. Den vattenberedare är kompatibel med vattenflaskor av 2, 3 eller 5 liter. Det är ganska kompakt, så om du är begränsad på plats men ändå intresserad av att få ett golv vattenkylare enhet är NewAir ett alternativ.

Detta är en toppmonterad enhet, så du behöver lyfta din vattenflaska över läppen för att kunna använda kylaren. När vattnet kannan är i rätt position, kan du använda tunna munstycken för att börja testa din vattenflödet. Du kan växla från en temperatur till en annan genom att bara trycka på en knapp, och den löstagbara droppbrickan fångar spill eller dropp.

När du använder använder vattenberedare en ultra-tyst mekanism för att begränsa dess ljudnivå. I stället för att producera en konstant hum när du kör, utnyttjar det brusreducering teknik för att hålla bullret till ett minimum. En annan fördel med den vattenberedare är rostfritt stål vattentank, som håller vattnet smakar färskt. Utförandet i rostfritt stål gör sig av med plast smak som ofta kommer med nya vattenautomater.

Denna vattenkylare är en fristående enhet och inte behöver någon installationsprocessen. Så länge du har en plan yta utom räckhåll för direkt solljus, bör du inte ha några problem att få det igång. När det gäller kylarens säkerhet, fick det UL certifiering, så att du kan vara säker på att det kommer att göra fint i hemmet eller på kontoret.

Den NewAir WCD-200W Water Dispenser är en lugn och utrymmesbesparande modell för bostäder, kontor och gym. Interiören i rostfritt stål ger dig ren smak vatten i stället för en plastliknande eftersmak, och det fungerar som en liten förvaringsskåp för extra koppar eller andra små leveranser.