vattensportaffär – Vatten Ski World

Water Ski World är en långvarig Sacramento, Kalifornien-baserade vattensportaffär, som erbjuder ett stort urval av populära och mindre kända vattensporter redskap. De har varit i branschen i över 30 år och grundades av entusiaster av sporten, vilket förklarar den noggrannheten i deras val. Webbplatsen saknar dock några sociala medier (Facebook, Twitter, etc) och kan ha ett renare utseende totalt. Vare sig du letar efter Hydroslide Combo Skidor eller en väckarklocka förstärkare för din båt, vatten Ski World, ett bolag noterade också för sin överlägsna Hjälp och support, är en förstklassig vattensporter plats värd en titt.

Sammanfattning

Water Ski World grundades av människor som brinner för vattensporter (vissa hade ett finger med i utvecklingen av produkter de säljer). Detta har format butiken inventering i en av de bästa du hittar någonstans. De säljer en stor variation av turnerings och slalomskidor, junior, tränare och vuxna vattenskidor, samt en uppsjö av artiklar från deras andra kategorier. Från wakeboard och bindningar till wakeskates och rashguards, för att inte tala båttillbehör, är Water Ski World inventering stora.

På deras huvudsida är en länk till deras Super Rea erbjudanden på vattenskidor och wakeboard. Det här avsnittet innehåller några svåra att komma by erbjudanden, så se till att ta en titt. Områdets innehållet ändras ofta, med enorma markdowns på HO vattenskidor erbjuds ofta. De har också separata Rea sektioner för HO Våtdräkter och Hyper Wakeboard. Rabatterna varierar, men kan vara så mycket som 75% rabatt.

Om du navigerar till botten på huvudsidan hittar du en punktlista över kul ändå informativa “how-to” artiklar, som syftar till att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper samt förbättra din produktkunskap. Undervisning barn Hur att åka vattenskidor och Wakeboard, hur man väljer rätt Våtdräkt, hur man korrekt inställd och montera din Wakeboard Bindningar och hur man väljer rätt spädbarn eller barn Flytväst är ett smakprov på några av de artiklar som du hittar på deras plats.

Water Ski World har en stor inventering, alla lättillgängliga via de kategorier som anges i det vänstra sidofältet. Deras lager kategorier är följande: Active Wear, båtliv tillbehör, båtar till salu, DVD / video, handskar, hjälmar, kneeboards, flytvästar, Rashguards, skidor, rep och handtag, Towers & tillbehör, dragna rör, Wakeboard & Bindningar, Wake Förstärkare / Fat Sacs, Wakeskates / Wakesurfers, Wakeboard rep & Handtag, Vattentät iPod och Våtdräkter och Torrdräkter.

Deras inventering står också för att innehålla mer unika objekt som inte finns någon annanstans bland våra andra topprankade butiker. Ett sådant exempel är deras val av Infant flytvästar. De säljer också en iP4G Vattentätt fodral för att hålla dina iPods säker medan ta del i spänningen i vattnet. Vattentäta hörlurar finns också.

Webbkamera kundservice chat är en av de coolaste kontakt alternativ vi har ännu inte sett och när du ringer Water Ski World avgiftsfritt, kan du välja att kommunicera via webbkamera med deras agenter. Det är praktiskt när du vill se en produkt innan du köper den (som deras kundservice agenter är mer än villiga att göra).

Water Ski World är ett bra alternativ för vattensporter entusiaster som söker specialiserade poster, liksom mer populära vattensporter objekt. Från deras Super Rea sektionen “how-to” artiklar som är säker på att antända din enhet för sporten ännu mer, är Water Ski World bra komplement till våra topp tio vattensporter platser.