VHS till DVD – AVerMedia DVD EZMaker, 2017

Videobandspelare blir snabbt en anordning av det förflutna, med sina välförtjänta plats bredvid kassettband, Laser Disc och 8-track spelare. Bevara dina minnen fångas på videoband är en viktig sak att göra, särskilt med färre och färre videobandspelare som produceras varje år. Använda VHS till DVD-program är ett av de bästa sätten att se till att du inte förlorar dessa viktiga video stunder.

Sammanfattning

AVerMedia DVD EZMaker 7 är en video till DVD capture enhet som innehåller Cyberlink Powerdirector 9, en mångsidig, användarvänlig videoinspelning och redigeringsprogram. Med detta program kan du fånga videofilmer från dina VHS och videokamera band, spelkonsoler och DVR. Powerdirector 9 fångar och kodar dina videor i H.264-format, vilket är vad Windows Media Player och alla Apple-produkter använder för att koda video. Detta innebär att du inte måste fånga och koda dina videoklipp om du vill överföra dem till en mobil enhet.

Liksom bästa VHS till DVD programvara, Powerdirector 9 är väldigt användarvänlig och innehåller många extra funktioner såsom övergångar, menyer och videoeffekter – alla tillgängliga för användning med dina videoklipp. Du kan använda dessa redigeringsmöjligheter för att ta bort oönskade bilder samt lägga ljud och text överlägg. Du kan även skapa egna DVD-menyer och lägga till kapitelmarkörer för snabb navigering. Titta på en video på DVD är så mycket roligare än att försöka spola framåt eller bakåt en VHS-band.

Director 9 är lätt att använda, även för nybörjare. En trevlig funktion är att du kan bränna direkt från VHS till DVD. Du kan också spara din video i flera format, vilket gör det enkelt att överföra video som tagits till mobila enheter eller ladda upp videor till YouTube eller Facebook-konto. Denna programvara kan bränna på Blu-ray-skivor eller AVCHD DVD för högupplösta filmer.

En av nackdelarna med AVerMedia DVD EZMaker 7 VHS till DVD-omvandlare är enheten inte kan fånga Macrovision-skyddat innehåll. Detta är inte ett problem om du fånga din egen film, men tänk på att DVD EZMaker 7 kan ha svårt att om du har tagit bort skyddsfliken på en VHS-band. Men eftersom de flesta filmer finns nu tillgängliga på DVD eller Blu-ray, kan du spara tid och få bättre kvalitet genom att köpa dem. Om du bara är ute efter ett sätt att göra dessa minnen på dina gamla VHS-band för evigt, kommer AVerMedia s VHS till DVD-omvandlare tjäna dig väl.

Paketet levereras med AVerMedia DVD EZMaker 7 inspelningsenhet, instruktionsböcker och en CD med programvara och drivrutiner. Om du råkar tappa bort installations-CD, kan du ladda ner drivrutinen från AVerMedia supportsida.

Tyvärr gör AVerMedia stöder inte den här enheten väl, som förare är de enda som är tillgängliga på webbplatsen för nedladdning. AVerMedia har en kunskapsbas och forum för att söka, men det finns inga diskussioner för denna produkt. Dessutom måste du registrera dig för att lägga i forumen eller ens kontakta AVerMedia teknisk support, vilket är en onödigt krångel.

Medan Cyberlink Powerdirector 9 är en mångsidig, lätt att använda VHS till DVD-program, till bristen på enheten stöd och oförmåga att fånga skyddade video – oavsett vilket capture program används – gör det svårt att rekommendera AVerMedia DVD EZMaker 7. Om du bara har hemgjorda videor eller videospel film för att fånga, sedan DVD EZMaker 7 är en bra VHS-omvandlare för att använda.