VHS till DVD – Roxio Easy VHS till DVD 3 Plus, 2017

Om du är trött på dina VHS-band tar upp så mycket utrymme i din nöjescentrum, då är det dags att sluta förhala och börja överföra dina videoklipp till ett digitalt format. Med VHS till DVD-program, kan du förvandla din samling av VHS och videokamera band till DVD-skivor som du faktiskt kommer att titta på och njuta av. Roxio Easy VHS till DVD 3 Plus är our Top Ten Silver Award vinnare, och är ett av de bästa VHS till DVD programvara alternativ.

programvara

Roxio programvara har ett rykte om att vara lätt att använda och lätt VHS till DVD är inget undantag. Detta program är utformat för datoranvändare på alla nivåer, och innehåller avancerade funktioner som tillåter användare att anpassa sina DVD-skivor. Roxio omfattar även ljudredigerare och Roxio Express Labeler på installationsskivan, vilket ger dig ännu fler alternativ för att förvandla din videofilmer till något speciellt.

Tyvärr har Roxio Easy VHS till DVD-program stöder inte Mac-operativsystem, men Roxio säljer en separat VHS till DVD-program för Mac-användare. Det skulle vara trevligt att ha en produkt som är kompatibel med båda systemen, eller det kan åtminstone omfatta båda versionerna på en skiva. PC-versionen har stöd för Windows 8, 7, Vista och XP och kräver bara 512 MB RAM. Programvaran behöver 2 GB hårddiskutrymme för installation, vilket är mer än de flesta andra VHS till DVD fånga program kräver.

När du startar Easy VHS till DVD 3 Plus, har du två alternativ: Spela in DVD eller spela in, redigera och spara. Båda alternativen är fullständigt styrd, gör det möjligt för nybörjare att snabbt välja de alternativ som de vill ha och få resultat snabbt. Du kanske inte behöver ändra några av dina konverterade VHS inspelningar. I dessa fall är direkt bränna till DVD alternativet mycket praktiskt.

Roxio Easy VHS till DVD 3 Plus programvara ger dig de verktyg du behöver för att ta kvaliteten på dina filmer till en professionell nivå. Medan du konverterar en video till DVD, kan du lägga till övergångar och effekter till dina filmer. En av våra favoritfunktioner är mute alternativ. Video rekord i realtid, vilket innebär att sitta och lyssna på video för timmar kunde avbryta andra saker du behöver göra. Roxio löser detta hicka genom att tillhandahålla en mute-knapp som inte påverkar inspelningen ljud men låter dig arbeta på andra saker under videoöverföringar. Bara pop i din VHS, trycker in inspelningsknappen och sedan slå mute-knappen och tillbaka i ett par timmar.

När du har fångat in den video, kan du använda alternativen i redigeringsmenyn för att fiol med ljudnivåer, vända kamerans vinkel och klippa ut segment. Du kan även ladda upp videon på din YouTube-konto genom att klicka på en knapp. Detta är ett bra sätt att snabbt dela korta videoklipp med vänner och familj. Dessutom kan du skapa en början DVD-meny och DVD-etiketter med etikett ansökan. Detta program kräver en skrivare och standard färdiga pappersetiketter vid vilken ska skrivas ut.

Funktioner

Roxio Easy VHS till DVD-program levereras med en USB-video capture enhet som ansluter datorn till en videokamera eller videobandspelare. En omvandling AV-kabel krokar i denna USB-video capture enhet, vilket gör ljud och videoöverföring möjlig. Emellertid är AV-kablar som inte ingår i paketet. Om du överför en VHS-band, måste du lämna din egen AV-kabel för att slutföra länken och börja överföra innehåll. De flesta videobandspelare levereras som standard med en AV-kabel för anslutning till en TV, men om det har varit missriktad, de är billiga och du kan köpa dem på någon elektronikaffär.

Lätt VHS till DVD 3 Plus kan importera videofilmer från nästan alla enheter utrustade med standard gul / röd / vit komposit anslutningar. Detta inkluderar videobandspelare, videokameror, DVR och även spelkonsoler. Inspelningsenhet kräver endast en USB 2.0-port och kompositkablar är lätt att koppla in enheten. Om du vill fånga spelet, kanske du vill överväga att köpa en billig video splitter så att du kan spela på en TV utan släpar.

Förutom att överföra VHS till DVD, kan Roxio Easy VHS till DVD också överföra kassettband och vinylskivor till ett digitalt format. Du kan använda den medföljande ljudredigerare program för att förbättra kvaliteten på ljudet du fånga. Efter att fånga ljudet, kan du märka låtar med sin titel, artist och genre information.

Lätt VHS till DVD 3 Plus ger dig möjlighet att välja i vilket format du vill spara dina videofiler. De tillgängliga formaten är MPEG-1, MPEG-2, MP4, WMV, MP3 eller WMA. När du redigera och spara, kommer projektet att vara redo att överföra till din iPod, iPhone, tablet, DVD-brännare eller någon annan kompatibel enhet du vill.

Den medföljande manual ger en kort översikt av processen, men om du är i behov av hjälp, rekommenderar vi att besöka Roxio supportsida väletablerade och hjälpsamma på bolagets hemsida. Om du har problem att installera programvaran eller bara har en allmän fråga, kan du skicka en tjänst biljett eller skicka din fråga i användarforum.

Den största nackdelen med Roxios stöd är du bara få 14 dagars premium stöd från dagen för din produktregistrering. Om du inte vill vänta på att få ett svar på e-post eller forum inlägg, kan du betala för att prata med en kundtjänst. Även om detta hjälper till att minska supportkostnader för Roxio, är det en besvikelse för kunder som inte har råd att betala för prioriterat stöd.

konverterings~~POS=TRUNC

Att hitta bra VHS till DVD-program för att bevara dina favoritprogram och inspelade händelser i livet kan vara en utmaning, särskilt om du aldrig har använt en video capture program eller en inspelningsenhet innan. Roxio Easy VHS till DVD 3 Plus är ett utmärkt val för början video capturers och är tillräckligt kraftfull för erfarna redaktörer.

Hjälp och support

Sammanfattning